Як стати красивішою: ТОП-5 корисних порад

0

Чи реально стати красивішою за короткий термін, скажімо, за місяць? Так, цього дуже легко досягти, якщо кожного дня дотримуватись таких правил:

  1. Щоранку перед їжею з’їдайте столову ложку льону і запивайте водою. Він очищує організм, що найкращим чином впливає на шкіру обличчя. Льон освіжає, та зміцнює волосся і нігті. Крім того, така лікарська рослина виводить шлаки з організму, тому це також вважається здоровим методом схуднення.
  2. Вживайте разом з їжею столовий червоний буряк. Буряк дуже позитивно впливає на кров – очищує її. А здорова кров, як не дивно, це хороший показник красивої зовнішньості людини. Буряк дуже добре впливає також на роботу внутрішніх органів людини.
  3. Вода – правило, яке знають всі. Для здорового вигляду та хорошого самопочуття дуже важливо вживати велику кількість води за день. Найбільш оптимальний варіант – 2-2.5 літра.
  4. Хоча б 50 грам горіхів щодня – запорука красивого і здорового зовнішнього вигляду. Ви можете вживати будь-які горіхи, які вам подобаються і вже через два тижні помітите результат.
  5. Робіть маску для волосся з сухої гірчиці і олії. Все що вам потрібно – це просто розбавити гірчицю таким чином, щоб вона отримала вигляд каші і наносити цю суміш на вогке волосся. Через півгодини маску потрібно змити теплою водою. А вже через місяць таких регулярних процедур ви станете щасливою власницею розкішного волосся.
Share.

Leave A Reply