Як зробити роботу з дому комфортнішою: корисні поради

0

Подобається вам це чи ні, пандемія COVID-19 зробила віддалену роботу звичним явищем і змусила багатьох замислитись, як створити вдома комфортну атмосферу та продуктивний простір для роботи, пише телеграм-канал Business Week | Бізнес | Фінанси | Інвестиції.

Подбайте про тіло
Працюючи з дому, ми часто забуваємо про базові потреби тіла. Перевага роботи з дому — те, що ви можете змінювати положення тіла, коли вам захочеться, тож поекспериментуйте з позами і місцями для роботи, щоб забезпечити собі фізичний комфорт. Також врахуйте, що вам треба досить багато рухатися, щоб уникнути гіподинамії.

Не забувайте виходити на сонце
Зазвичай ми отримували бодай невелику порцію сонячного світла дорогою в офіс, а працюючи з дому, можемо втратити і її. Тоді як останні дослідження свідчать, що працівники з більшим доступом до сонячного світла більш активні протягом дня, мають вищу стресостійкість і краще сплять.

Озеленіть робоче місце
Найпростіший спосіб зробити простір радіснішим — це додати йому зелені. Є безліч видів рослин, яким не потрібно багато сонячного світла, і вони чудово виживають навіть в офісах. Тож вдома біля вікна вони просто забуяють, радуючи вас із подвійною силою.

Завершили роботу? Ховайте гаджети
Якщо у вас немає фіксованого робочого місця і ноутбук мандрує з одного кутка на інший, ставити крапку в роботі стає складніше. Тому, як тільки робочий час закінчився, ховайте ноутбук подалі з очей.

Share.

Leave A Reply