Як знаменитості привітали українців з Днем захисника України

0

14 жовтня відзначається День захисника України. Зірки шоу-бізнесу привітали українців з важливою датою. Свої побажання в Мережі написали Лілія Ребрик, Джамала, DZIDZIO, Святослав Вакарчук та інші, пише Сьогодні.Lifestyle.

Нагадаємо, що День захисника України є офіційним державним святом і вихідним. Це було затверджено указом п’ятого президента України Петра Порошенка в 2014 році. А дата вибрана не випадково – 14 жовтня традиційно вважається днем заснування Української повстанської армії (УПА).

DZIDZIO

Михайло Хома в своєму Instagram-акаунті привітав аудиторію не тільки з Днем захисника України, а й з Покровом Пресвятої Богородиці, створенням Української повстанської армії та Днем українського козацтва.

Скріншот: instagram.com/dzidzio

“Хочу привітати зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка захищає всіх, хто про це просить… Хлопці і дівчата, будьте здорові і дякуємо за наш мир”, – написав артист.

Джамала

Співачка розмістила в Instagram-акаунті знімки з чоловіком Бекіром та синами – 2-річним Еміром і тримісячним Селім-Гіраєм.

Скріншот: instagram.com/jamalajaaa

“Революції, війни, пандемія. Як вижити в такому хаосі? Як зберегти себе та свою сім‘ю? Любити. Поважати. Дотримуватись правил та кордонів. Пробачати. Та захищати свою родину, свій дім, свою країну! З Днем захисника України! Зі святом вас, хлопці та дівчата, чоловіки та жінки! Здоров‘я, миру, розуміння!” – написала в соцмережі артистка.

Святослав Вакарчук у своєму привітанні виявився лаконічнишим: “З Днем захисника України”, – написав лідер “Океану Ельзи” в Instagram.

Скріншот: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Лілія Ребрик

Телеведуча розмістила на сторінці в Instagram відео, в якому привітала всіх захисників нашої країни з пам’ятною датою.

“Нехай цей світлий день Покрови подарує благословення на щасливе майбутнє, на чисте мирне небо. Сил, здоров’я, і пам’ятайте, що вас вдома завжди чекають рідні”, – сказала Лілія Ребрик.

Наталка Карпа, чий чоловік Євген Терехов є учасником АТО, показала фото коханого у формі. Разом з Євгеном на знімку маленька дочка пари.
Скріншот: instagram.com/natalkakarpa

“Вітаю всіх причетних! А особливо нашого татка. Наш захист і надійне плече! Нехай завжди під покровом Богородиці будуть наші славні захисники, наші козаки”, – написала Карпа в Instagram пості.

Share.

Leave A Reply