Як зберегти здоров’я, коли будуєш кар’єру?

0

Іноді ми так захоплюємося метою побудувати кар’єру своєї мрії, що зовсім забуваємо про своє здоров’я. А дарма. Як залишатися здоровим і будувати кар’єру одночасно, повідомляє телеграм-канал Business Week | Бізнес | Фінанси | Інвестиції.

Ставте реалістичні цілі
Мріяти не шкідливо, але ефективніше ставити цілі. Особливо — реалістичні. У цьому вам допоможе кар’єрний план. Візуалізувавши те, чого ви хочете досягти, ви зрозумієте, скільки ресурсів вам для цього знадобитися, а не просто будете рухатися навмання. Такий підхід допоможе вам вберегтися від стресу.

Не працюйте понаднормово
Постійні понаднормові години допоможуть вам заробити не тільки підвищення, а ще й хронічну втому. Вчіться відпочивати, щоб залишатися продуктивним і здоровим якомога довше.

Додайте більше фізичної активності
Ця порада стара як світ, але багато хто нею чомусь нехтуює. Адже фізичні навантаження позитивно впливають на стан здоров’я. Додайте в свій розпорядок дня зарядку. В інтернеті є безліч вправ, які можна робити, не встаючи з офісного крісла.

Слідкуйте за харчуванням
Дедлайн дедлайном, а обід за розкладом. Не варто відмовлятися від повноцінного прийому їжі і вгамовувати почуття голоду не завжди здоровими снеками. А через те, що вдень ​​погано поїли, будете наїдатися перед сном. За це організм вам не скаже спасибі і в один прекрасний день може дати збій.

Радуйте себе
Почніть день з заряду дофаміну — гормону щастя. Придумайте собі невеликий ритуал, який буде радувати вас. Наприклад, вмикайте улюблену музику і танцюйте. А що? Ось вам і радісний початок дня, і фізичне навантаження в одному флаконі.

Share.

Leave A Reply