Як зацікавити співрозмовника: 5 правил

0

Вміти гарно говорити і правильно себе подавати вміє не кожен. Але ж саме від цього залежить “успішний успіх”, який сьогодні у всіх на вустах. Перше, що приверає увагу, це ваш зовнішній вигляд, а далі справа за вмінням зацікавити співрозмовника. Наступних п’ять правил якраз про це:

Жестикулювання. Жести — це “танець вашого тіла під музику ваших слів”. Для того, щоб ваша розповідь не була одноманітною та нудною, активно використовуйте жести. Так і цікавіше буде вас слухати, і додасть вам неймовірнї харизми.

Інтонація. Вимова з однією інтонацією і однаковою гучністю теж не зробить з вас цікавого співрозмовника. Експериментуйте зі своїм голосом та інтонацією.

Підготовлюйте свій голос. Якщо ви хочете навчитися говорити рівно і впевнено, тренуйтесь. Це ж просто. тренуйтесь перед дзеркалом, знімайте голосові сторіз, записуйте голосові повідомлення замість текстових. Слухайте свій голос, звикайте до свого голосу і виправляйе недоліки.

Використовуйте паузи в середині речення. Для того, щоб ваша розповідь чи промова не давала людям заснути і зацікавлювала, робіть паузи в середині речення. Не говоріть надто повільно, але і не поспішайте все одразу “вивалити” на свого співрозмовника.

Наступний пункт чимос схожий з попереднім, але тут дещо інша “фішка” — сповільнюйте вашу розповідь перед найважливішою частиною промови.

Share.

Leave A Reply