Як виглядати молодше: ТОП-5 порад по догляду за волоссям

0

Всі жінки приділяють багато уваги своєму зовнішньому вигляду. А жінкам за 30 це робити просто необхідно, бо природа починає брати верх.

Чи не найбільшим чинником, який впливає на зовнішність жінки є її зачіска. Сьогодні ми можемо знайти велику кількість різноманітних зачісок, які формують імідж та образ жінки.

Отож, на що саме у своїй зачісці потрібно звернути найбільшу увагу: ТОП-5 порад від журналу Like:

 

  1. Коротка стрижка. Жінці, якій більше тридцяти п’яти років куди більше підходитиме коротка стрижка трохи нижче плечей або каре. Оскільки в цей період волосся стає ламким та втрачає свій здоровий блиск, його краще обрізати. Але головне не перейти межу – занадто коротка стрижка відкриває недоліки шкіри, тому обережніше з експериментами.
  2. Колір волосся. В жінок після 35-40 років (якщо не раніше) починає з’являтися сиве волосся. Саме тому його рекомендується періодично освіжувати і фарбувати світлими відтінками. Бажано, що кольори були русявих тонів. Занадто темні та чорний кольори додають віку.
  3. Чолка. Такий елемент дуже доречний особливо в віці від 35. По-перше, чолка приховує зморшки на лобі, а по-друге вона додає ефект молодості. Можна обрати різні варіанти – від прямої чолки і до чубчика на бік.
  4. Об’єм. Коли волосся рідке, ламке й зализане, вони тільки старить людину. Крім того, й вигляд такого волосся не справляє приємного враження. Тоді на допомогу приходить об’ємна укладка. Можна трохи припідняти корені волосся, але не занадто, бо і дуже великий начіс також додає віку.
  5. Проділ. Ні в якому разі волосся не має бути розділене по центру. Так вже давно не модно і не привабливо. Краще зачесати волосся на бік, або й взагалі назад і обійтися без проділу.

На красу та молодість впливають різні фактори, однак волосся та зачіска – одні з основних. Завжди доглядайте за своїм волоссям, використовуйте спеціальні маски та бальзами, щоб додати йому блиску та об’єму, а ще краще – зверніться до кваліфікованого перукаря. Професіонал своєї справи зможе допомогти вам віднайти власний стиль та приховати ваш вік.

Share.

Leave A Reply