Які продукти потрібно додати в раціон, щоб підвищити продуктивність?

0

Наш раціон дозволяє не лише чудово почуватися, а й залишатися бадьорими протягом тривалого проміжку часу. Ось добірка продуктів, які підвищать вашу продуктивність. Ознайомтеся з ними, аби обід позитивно вплинув на вас, пише телеграм-канал Почни Щось!

Горіхи
Робота тримає ваш мозок у напрузі, тож необхідно поповнювати енергію, яка затрачається. Горіхи ідеально підходять для цього. Вони містять харчові волокна, вітаміни та білки. Також горіхи забезпечують мозок енергією та здатні покращити когнітивні здібності і пам’ять. Магній, який міститься в горіхах, захистить вас від стресів і перенапруги.

Кава
Ні для кого не є секретом той факт, що чашечка кави зранку дозволяє не лише прибрати сонливість, а й добряче підбадьоритися. Успіх цього напою криється у кофеїні, який блокує аденозин, що відповідає за втому, сонливість та апатію.

Риба
Якщо ви не знали, то мозок на 60% складається з жиру. Причому половина цього жиру — Омега-3 (жирні кислоти). Вони потрібні вам для створення нових нейронів, а також нервових клітин, відповідальних за отримання нової інформації та функціонування пам’яті. Омега-3, на жаль, організмом не виробляється, тож потрібно поповнювати запаси з продуктів.

Чорний шоколад
Важливо, щоб цей шоколад містив 70 і більше відсотків какао, тож уважно вивчайте склад. Чорний шоколад позитивно впливає на настрій, а також сприяє виробленню в організмі дофаміну. Він відповідає за наш настрій.
Науковці зі США провели експеримент і з’ясували, що регулярне вживання чорного шоколаду дозволяє людям краще виконувати завдання, якщо порівнювати з тими, хто не віддає перевагу цьому смаколику.

Насіння гарбуза
Це ще одне чудове джерело магнію, заліза та цинку.
• Магній нам необхідний для покращення пам’яті та навчання, а також сприяє зниженню стресів.
• Цинк впливає на повноцінну роботу нейронів.
• Залізо підвищує концентрацію, а також позитивно впливає на сприйняття тобою нової інформації.

Share.

Leave A Reply