Яку жінку обожнюють чоловіки: ТОП-8 характеристик

0

Деяких жінок оточують увагою та квітами, приділяють їм час, виконують всі їхні примхи, а когось навіть не помічають. І навіть, якщо це буде рокова красуня, без цих характеристик вона не зможе привернути до себе увагу:

Вміння показати свій характер. Вже пройшов той час, коли жінка була змушена стримувати свої почуття, контролювати емоції та не показувати своє “я”. Жінка з характером завжди буде виглядати привабливо не лише для чоловіків – нею будуть захоплюватися всі.

Вміння відмовляти. Чоловік не завжди буде пам’ятати жінок, які йому сказали “так”, але він точно не забуде відмову. Якщо бути відвертими, то всіх нас тягне до забороненого, а чоловіки по своїй суті – мисливці. Вони “ні” розцінюють як виклик.

Бути своєю і водночас чужою. Жінку, яка може піти, будуть більше цінувати, ніж жінку, яка цілком і повністю віддається чоловікові. Він розуміє, що вона і так нікуди не дінеться, тому і не боїться її втратити – все одно ж вона завжди поруч. Інша справа – жінка, яку легко втратити.

Спонтанність Це один з козирів жінки, який діє як магніт. Якщо дівчину легко “підбити” на якусь авантюру, якщо вона відкрита до нових пригод та спонтанних рішень, така жінка на ціну золота. З нею весело, цікаво, в неї різностороннє насичене життя, і будь-який чоловік тільки радий бути частиною такого життя.

Легкість і простота. Ніхто не любить людей, які все ускладнюють, які не можуть бути собою, які занадто серйозно відносяться до життя. Чоловіків манить легкість у спілкуванні, веселість, жартівливість, яскравість і головне – простота.

Мудрість. Змовчати, коли краще утриматися від зайвого слова, а у потрібну хвилину сказати саме те, що зігріває душу – ось в чому мудрість жінки. Наша психіка набагато сильніша, ніж чоловіча – ми часто виговорюємося, проявляємо свої почуття та емоції, можемо дозволити собі заплакати –  в цьому плані ми сильніші чоловіків. То чому не використати кілька мудрих хитрощів, щоб полегшити життя обом?

Чоловіки люблять жінок, які не впускають в своє оточення кого-попало, і ретельно обирають коло свого спілкування. Коли вона не виговорюється першому-ліпшому бармену, коли вона не довіряє свої таємниці та деталі особистого життя всім подругам, а тільки найближчим. Чоловікам тоді хочеться попасти в це коло “обраних”.

Якщо жінка подобається не тільки йому, а й його друзям. Тут спрацьовує ситуація “її хочуть, а дісталась вона саме мені”. Чоловіків бере гордість, коли його дівчиною захоплюються його друзі.  Але головне не фліртувати з ними – він має розуміти, що ти доступна тільки для нього.

Share.

Leave A Reply