Ягідка знову: секрети молодості від Дженіфер Лопес

0

Мабуть, кожна з жінок мріє завжди виглядати неперевершено, незалежно від її віку, матеріального положення та соціального статусу. Всім хочеться бути стильною, доглянутою та завжди молодою.

Хтось зміг би повірити, що Дженіфер Лопес вже майже 50, якби не знали про цю світову знаменитість? Звісно, що ні. Зовнішній вигляд Джей Ло завжди неперевершений, голівудська зірка молодшає з роками. Якими секретними інгредієнтами користується Джей Ло, щоб завжди виглядати настільки ефектно в свої 49?


Перше, на що звертає увагу не тільки Дженіфер Лопес, але й більшість голівудських селебрітіз – це здоровий спосіб життя та правильне харчування. Ще в недалекому минулому на піку своєї слави були різні жорсткі дієти та виснажливі фізичні вправи. Міфи про правильне харчування почали ширитись інтернетом зовсім нещодавно, однак за такий короткий проміжок часу вже знайшлася велика кількість прихильниць саме такого методу схуднення. Він не тільки дуже корисний та ефективний, але ще й неймовірно смачний.
Дженіфер Лопес харчується виключно свіжими овочами та фруктами, всі страви готуються на пару, в її раціоні також присутні бурий рис і білки – курятина та рибина.

Попри це все актриса ніколи не сидить на дієтах. Її ідеальна фігура – результат здорового способу життя та правильного харчування.Незважаючи на те, що профілі співачки в соціальних мережах заповнені фото з різних тусовок та світських заходів, Джей Ло не вживає алкогольних напоїв, не палить та повністю відмовилась від кави. За її словами, саме ці три фактори є найбільшими ворогами нашої шкіри. Через це її вважають найбільшу зануду американського шоу-бізнесу. Але її красі можна тільки позаздрити.

Дженіфер не з тих знаменитостей, які закидають в інстаграм свої фото з спортзалу чи відео з тренувань. Проте сміливо можна стверджувати, що співачка веде актине життя та регулярно займається спортом. Інакше, як можна пояснити її стрункі ноги та рельєфний прес? Зірка проводить чимало часу в спортивних залах, займається йогою та медитацією. Співачка наголошує на тому, що випиває не менше 1.5 літра води кожного дня.

З ритмом життя Дженіфер Лопес, важко сказати, що в неї завжди повноцінний сон. Однак сама співачка стверджує, що на сон у неї йде 10 годин на добу. При тому голівудська знаменитість встигає зніматися в телесеріалі, випускати нові музичні альбоми та виступати з сольними номерами. Окрім того, в жінки на особистому фронті все чудово, також встигає доглядати за двома своїми дітьми. Секрет Джей Ло в тому, що вона заздалегідь сплановує свій день і дотримується його. Завжди важлива організованість, чого в Дженіфер не відібрати.

Ці секрети краси, здавалось би, дуже банальні й занадто прості. Але саме вони найбільш ефективні, та допомагають зірці завжди бути на висоті та виглядати на всі сто.

Share.

Leave A Reply