Що вдягнути на Новий рік: 5 модних образів

0

Дуохромні переливи леліток, жакети в буржуазному стилі, шовкові сукні з теплими південними принтами й безпрограшні колірні поєднання — до Нового року залишаються лічені тижні, а отже саме час задуматися над ідеальним святковим образом. Vogue.ua зібрав 5 яскравих новорічних варіантів.

Розсипи леліток

Dolce&Gabbana

 

Мабуть, найміцніші асоціації з наближенням свят викликають саме лелітки. Та й не дивно — універсальна сукня з лелітками добре підкреслить всі переваги не тільки у світлі софітів на гучній вечірці в стилі «Великого Гетсбі», а й на затишному святкуванні в тісному сімейному колі. Радимо звернути увагу на сяйливі сукні довжини міні, натхнені естетикою яскравих 80-х.

Береги Сицилії

Balmain

Щоб відчути приємний морський бриз і неповторний італійський колорит, досить вибрати струмливу шовкову сукню з характерними принтами. Особливою окрасою такого святкового образу стане жакет з королівського оксамиту, що добре римується і з трендовими шкіряними чоботами.

Нові буржуа

Saint Laurent

Приталені картаті жакети, напівпрозорі корсети й золота біжутерія — ретро-цитування буржуазного шику й елегантності на новий манір. У поточному сезоні такі образи — не старорежимні, а гостромодні — найкращий привід зіграти в головну героїню французького роману 70-х.

 

Хижий принт

Dolce&Gabbana

Анімалістичні принти — не найпростіші в стилізації. Але за допомогою них можна створити ефектний образ, який пасуватиме не тільки для щоденного, а й насамперед святкового виходу. До сукні довжини міді з хижим забарвленням додайте ультрапопулярне шкіряне пальто в стилі «Матриці», а закінчити образ допоможе стьобана сумка з каперсовим переливом.

Розкішний прийом

Saint Laurent

Вишукане поєднання червоного й золотого — комбінація вже класична й завжди актуальна. Цього року головний колірний акцент рекомендуємо зробити на сукні шляхетного відтінку червоного дерева з фігурним вирізом і акцентом на талії, а блиск золотих аксесуарів стане правильним облямуванням всього образу.

Share.

Leave A Reply