Щоденники принцес: Меган Маркл VS Кейт Міддлтон

0

Кожна з нас напевно ще з дитинства уявляла себе маленькою принцесою, якій підкорюється увесь світ. Королівський замок, вишукані сукні, неймовірні зачіски і ви в центрі уваги. Уявляли? Мріяли?

Ми всього лише мріяли, а дві найвідоміші на сьогодні принцеси Меган Маркл та Кейт Міддлтон втілили свої мрії в життя. Що приховують у своїх щоденниках ці королівські особи, чим вони схожі та чим відрізняються, ми сьогодні з’ясуємо.

Меган Маркл або герцогиня Сассекська – уродженка Америки, а саме Лос-Анджелесу. Американська актриса та професійна модель 19 травня 2018 року взяла шлюб із внуком королеви Єлизавети ІІ, британським принцом Гаррі.

Кетрін Міддлтон, або герцогиня Кембриджська – уродженка Великобританії, народилась в англійському графстві Беркшир. Міддлтон не походила з британської знаті, її сім’я належала до середнього класу. Але з часом вони змогли заснувати власний бізнес та стати мільйонерами. 29 квітня 2011 року Кейт взяла шлюб із принцом британським Вільямом – старшим внуком королеви Єлизавети ІІ.

Коли публіка дізналась про те, що принц Гаррі зустрічається з Меган Маркл, одразу почали ширитись плітки про ці стосунки в мережі і на шпальтах газет. Крім того, люди почали порівнювати Меган зі Кейт Міддлтон, яка кілька років раніше вийшла заміж за принца Вільяма.  Відтоді обох герцогинь активно обговорюють в соціальних мережах, весь час порівнюють як зовнішність жінок, так і їх поведінку та манери.

Меган Маркл 37 років, але судячи з зовнішнього вигляду кіноактриси цього так і не скажеш. Модель доглядає за собою, стильно одягається та завжди на висоті. На відміну від 36-річної Кейт Міддлтон, любить більш легкі наряди, відкритість, але при цьому вміє виглядати вишукано. Кейт, у свою чергу, віддає перевагу класиці та строгому вбранні.

Обидві герцогині надають великого значення своєму зовнішньому вигляду. Соціальний статус принцес зобов’язує їх носити строгий та класичний одяг, дотримуватись певних правил поведінки та королівського етикету.

Якщо їхній стиль одягу схожий між собою, то стосовно характеру це дві протилежні одна одній особистості. Враховуючи, що Кейт Міддлтон вже має досвід в королівських заходах та вечірках і вона знає, як себе поводити в різних ситуаціях, було дуже очікувано, що графиня допомагатиме своїй невістці Меган Маркл. Однак не тут-то було.

Кейт не те що не горить бажанням давати свої поради Маркл, а ще й сама піддається впливу американської актриси. Неодноразово було помічено, що Меган досить часто бере ініціативу в свої руки, а Кейт копіює її поведінку. Хоча насправді очікувалось, що роль наставниці візьме на себе саме Кейт, та з двох герцогинь помітно, хто є лідером.

Меган дуже позитивна, відкрита та впевнена у собі жінка, Кейт – більш стримана та спокійна. Меган не соромиться показати на публіці своїх почуттів та емоцій, в той час як Міддлтон тримає себе в руках.

Сьогодні в мережі активно обговорюють двох невісток британської королеви, які водночас є суперницями. Люди порівнюють Меган Маркл і Кейт Міддлтон, і, варто визнати, люблять обох герцогинь. Так само як їх любить і сама королева Єлизавета ІІ. Хоча багато хто сумнівався в дружбі Маркл та королеви, Меган все ж таки змогла домогтися прихильності Єлизавети. Інакше, як пояснити те, що їй пробачають її часті помилки та порушення етикетних норм.

Як себе проявлять принцеси в майбутньому, чи буде у них міцна дружба, чи ні, покаже час.

Share.

Leave A Reply