Читайте у новому номері журналу “Like”

0

У свіжому номері журналу “Like” читайте.


Він із дитинства мріяв про успіх на сцені, щоправда, у геть іншому амплуа. Кілька разів хотів покинути справу всього життя, але щоразу знаходив сили йти далі. Про успіх, правду та секрети щасливого шлюбу говоримо із найвідомішим українським хореографом та суддею проєкту “Танці з зірками” Владом ЯМОЮ.


Недоречна поведінка в ліжку може зруйнувати не тільки враження партнерів від інтимноії близькості, але й їхні стосунки. Іноді несвідомо ми робимо помилки, наслідки яких дуже неприємні. Отож 6 антиправил, які допоможуть зіпсувати секс, від наших експертів у свіжому лайку.

Дзюдо це не просто спорт – це філософія, переконаний президент федерації дзюдо Івано-Франківська Дмитро Руденко. Каже, вперше в історії цього виду спорту презентували гімн. Виконала його відома співачка, а в минулому теж дзюдоїстка, Алла Івашина. Вона стала обличчям Федерації дзюдо Івано-Франківська. Про нагороди, овації та спортивні будні – у свіжому глянці.

Красива, елегантна та технологічна. І головне — та, що зламала стереотип. Tesla Model S — лідер серед «зелених» автомобілів класу люкс та символ майбутнього. Кажуть, що краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Але в цьому випадку найкраще — це проїхатися на електрокарі з вітерцем. Свіженький тест-драйв у новому номері глянцю.

Share.

Leave A Reply