Фіналісти національного відбору Дитячого Євробачення-2014: Ярина Тарас та гурт «FRESH»

0

фреш 6

Яринка Тарас ‒ весела,скромна,товариська дівчинка. Їй лише 10 років, ав скарбничці вже чимало нагород: перша премія у конкурсах «Ой у лузі червона калина», «Таланти землі галицької», «З піснею до Бога» та друга премія у «Пісенних Медоборах».
Але найбільше юна співачка пишається цьогорічним виступом у фіналі Дитячого Євробачення. Яким був шлях до успіху, Яринка ділиться з читачами журналу «Like».

Я народилася в Івано-Франківську. Співала змалку, а займатись вокалом серйозно почала з семи років. Мама відвела мене в Першу вокальну школу Ірини Батюк, де з педагогом працюю над розвитком свого голосу та слуху. Зараз я артисткав продюсерському центрі «STAR TEAM», тут відвідую уроки акторської майстерності та гурток радіоведучих. Також професійно займаюся хореографією у танцювальній школі Влада Ями, де розвиваю своє тіло, мʼязи та виробляю пластику.
Я співаю дорослі й серйозні пісні,виконую композиції англійською, російською, польською та українською мовами. Люблю слухати Адель,Бейонсе,Лару Фабіан,Ані Лорак. У кожного талановитого виконавця є щось особливе, що може стати для мене прикладом.
У фіналі національного відбору Дитячого Євробачення-2014 я співала пісню «Моя Україна».
Участь у цьому конкурсі дала мені величезний досвід, море позитивних емоцій та багато нових друзів, із якими я зараз продовжую спілкуватись. Та мої головні нагороди,я вважаю, ще попереду!

Гурт «FRESH» – енергійне, жваве, веселе творче тріо, що об’єднало самобутніх, самодостатніх вокалісток: Інну Шешурак, Вікторію Рутковську та Наталію Садову.
Дівчатка вже три роки професійно займаються вокалом в Ірини Батюк. Вони багато працюють над собою, а тому неодноразово ставали лауреатами різних пісенних конкурсів та фестивалів. Свою майстерність демонстрували на таких популярних проектах, як «Голос діти»та «Україна має талант». Із піснею «Ангели світла» гурт «FRESH» посів друге місце у фіналі цьогорічного Дитячого Євробачення.
Опинившись за крок до перемоги, «фрешки» не сумують та продовжують працювати над собою в продюсерському центрі «STAR TEAM». Як усі діти, вони мріють та вірять у чудеса.
Інна Шешурак: «Моя мрія стати актрисою, телеведучою, а головне ‒ доброю людиною, щоб дарувати радість усім».
Вікторія Рутковська: «Зараз моя мрія на майбутнє – це журналістика, адже ця професія різнобічна, цікава та надзвичайно корисна. У ній переплітаються людські долі, світові події, історія, музика та все, з чим взаємодіє людина».
Наталя Садова: «Я мрію, щоб на моєму життєвому шляху було все злагоджено та збалансовано. Щоб усі мої рідні, друзі, знайомі були здорові та щасливі і ніколи не покидали мене в ті несподівані моменти радості, які надихають на щось добре. Мрію, щоб моя творча діяльність зацікавила людей і приносила їм тільки позитивні емоції».
Подруги на сцені та в житті, гурт «Fresh» має свій девіз: «Умій радіти за успіх ближнього, адже завтра на його місці можеш бути йти».

Share.

Leave A Reply