Франківців запрошують на легендарну виставу “Дядя Ваня”

0

Класика тому й називається класикою, що час від часу виникає нестримне бажання повернутися до неї і знову відкрити щось просте і сокровенне. Ми чомусь звикли, що Чехов – завжди напівтон, забуваючи, що Чехов – це ще й іронія. Остання, як відомо, є маскою для беззахисних.

У цій виставі напівтони майже відсутні. Дія набирає обертів вже з перших хвилин. Вмить персонажі перетворяться на застиглі маски, за якими вони надійно приховають від глядача свої істинні обличчя. Інколи ці маски будуть страшними, іноді – огидними, іноді – жалюгідними та смішними. Від страшного до комічного – один крок. Гра в міражі. Але коли немає справжнього життя, то живуть міражами. Все-таки краще, ніж нічого.

18 грудня Київський національний академічний Молодий театр презентує у Франківську цю легендарну виставу – “Дядя Ваня” радуватиме глядачів у драмтеатрі.

Початок вистави о 19:00. Більше двох годин франківці будуть насолоджуватися неперевершеною грою видатних акторів Лілії Ребрик, Станіслава Боклана, Тамари Яценко, Олексія Вертинського та інших.

Дата: 18:12

Час: 19:00

Місце: Франківський академічний драмтеатр

Share.

Leave A Reply