Франківський подіум – 2017 (Фотозвіт)

0

Гості, затамувавши подих, спостерігають за кожною колекцією. Головна зала Пасажу Гартенбергів наповнена шаленими оплесками – модельна агенція «Ювента» проводить свій ювілейний, 30-й «Франківський Подіум».

Свої колекції представили здебільшого місцеві дизайнери, кількість яких з кожним роком росте у геометричній прогресії. «Ми хочемо популяризувати наших майстрів. Показати, що в нас не гірше, аніж за кордоном, а подекуди навіть краще”- ділиться організатор події, Тетяна Терсенова-Заводовська.

Відкривала свято Viktoria Beley романтичною колекцією у класичних чорних, червоних та світлих відтінках. Продовжили покази відомі франківчани, крокуючи у сонячних окулярах від «ІВО Оптика». Творча майстерня «GAPTUVALNYA» представила романтичну колекцію з легких тканин, оздоблену вишивкою. Сміливі образи постали перед гостями у колекції марки «RORO» – глибокі декольте, прозорі тканини та екстравагантні головні убори. Випускниці факультету Дизайну ПНУ ім. В.Стефаника одягнули моделей в довгі багатошарові сукні з вишивкою та аксесуарами у етно стилі, однойменно до назви колекції – «Folk reflection». Весну на подіум перенесла Надія Зайцева. Основними кольорами її колекції стали – блакитний, лимонний, рожевий та білий. Будуарну білизну презентував «Bride in Style».

Другу частину свята моди та краси відкрила чуттєва колекція дитячого одягу «Little angel», яку представила Дана Орленко. Ще зовсім юні, але вже модники, впевнено крокували подіумом під супровід гри скрипаля та бурхливі аплодисменти присутніх. Розшиті вишивкою вбрання у національному стилі представила Марія Чуднова у колекції «Вуставка». Музика у серці, музика в одязі – тематичну колекцію презентувала львів’янка, скрипалька та віднедавна і дизайнер, Христина Куриляк. Партнером сонячної колекції Ірини Гринишин стала “Оптика твого міста”. Ірина Зінченко доповнила свою колекцію суконь авторськими сумочками. Завершувала свято моди та краси колекція суконь відомого місцевого дизайнера-модельєра, Лєни Васенко, за назвою «Вище неба».

Фото: Мар’ян Николюк

Share.

Leave A Reply