Фотозвіт з запальної вечірки GATSBY PARTY

1

18 грудня в ресторані “Надія” пройшла грандіозна вечірка THE GREAT GATSBY PARTY!
Вечір розпочався із гри на саксофоні Мирослава Пасічняка та привітання ведучих STAND UP BOYS, які підготували безліч цікавих конкурсів та дотепних жартів!
Серед гостей вечірки були керівники та власники декількох компаній разом із своїми колективами та друзями, студенти та активні, прогресивні люди, які цікавляться культурним життям нашого міста. Всі присутні учасники заходу мали можливість скуштувати закуски та смачні десерти на фуршетному столі від шеф-кухаря та кондитерів фірми «Надія».

Пізніше гості мали можливість переглянути нову колецію шуб під від магазину «ТРЕНТО» завдяки дівчатам із модельного агентства «Вікторія». Для цієї події гурт «Шлях до сонця» написав дві нові пісні, які вони радо презентували на вечірці.

На цьому заході всі присутні мали можливість навести нові цікаві знайомства, поспілкуватись під час участі у веселих конкурсах, зробити яскраві фото біля банера із логотипом вечірки та ретро-автомобіля, який знаходився біля входу в ресторан.

Продовженням вечора стала тематична танцювальна музика в стилі 20-30 рр. минулого століття та деяких ретро-пісень чудового DJ Valentine та феєричні виступи танцювального колективу THE FLARE GIRLS.
Приємно було споглядати за запальними танцями гостей та їхнім позитивним настроєм!

На вечірці також була присутня ведуча програми «Вершки» із ТБ «Карпати» – Натуся Циплінська, яка спілкувалась із гостями, брала у них інтерв’ю та слідкувала за програмою вечора, щоб вже за декілька тижнів вони могли побачити себе у новій програмі та згадати про свій активний вечір

Оформленням залу чудовими композиціями із живих квітів у стилі THE GREAT GATSBY займалась Ірина Турчин із «Вулиці Квітів».
Організатором вечірки була Анна Дем’янець.

Share.

1 коментар

Leave A Reply