Фестиваль Atlas Weekend перенесли на наступний рік

0

У зв’язку з пандемією коронавірусу по всьому світу музичний фестиваль Atlas Weekend переноситься на наступний рік. Про це повідомили організатори фестивалю на своїй офіційній сторінці в соціальних мережах. 

“Через непідвладні нам обставини, Atlas Weekend перенесено на наступний рік. У зв’язку із пандемією COVID-19 ми не можемо наражати на ризик гостей, команду та артистів фестивалю, проводячи його цього літа.

Нові дати Atlas Weekend: 6–11 липня 2021 року. Квитки, придбані на цьогорічний фестиваль, є дійсними на AW 2021. Наразі ми в переговорах зі всіма артистами, щоб вже заявлений лайнап було повністю збережено. Також на вас чекають анонси ще багатьох нових артистів, що приєднаються до фестивалю наступного року.

Це найважче рішення, яке нам коли-небудь доводилося приймати. Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітись з вами цього літа. Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення — єдине вірне рішення в цій ситуації.

Друзі, ми закликаємо вас в черговий раз висловити свою любов до фестивалю. Скористайтесь вашими квитками на Atlas Weekend 2020 наступного року — так ви підтримаєте фестиваль і допоможете зробити його ще яскравішим та крутішим в 2021. Всі, хто не в змозі бути з нами наступного року, матимуть можливість повернути кошти. Незабаром на наших офіційних ресурсах ми опублікуємо детальні інструкції, як це зробити.

Ми надзвичайно вдячні кожному з вас за те, що ви вірите в Atlas Weekend і залишаєтеся з нами та щиро цінуємо підтримку наших партнерів в прийнятті такого складного рішення. Попереду у нас цілий рік, аби зробити фестиваль ще більш масштабним і реалізувати багато нових ідей у наступному сезоні. А також вже зараз ми розпочинаємо роботу над особливим осіннім спецпроектом Atlas Weekend, деталі якого повідомимо зовсім скоро!

Це не фінал фестивальної історії, а лише пауза перед довгоочікуваним AW 2021.

Бережіть себе і близьких. З любов’ю, команда Atlas Weekend”, — йдеться у повідомленні.

Share.

Leave A Reply