У березні в Івано-Франківську батьків та вчителів навчатимуть справлятися із “важкими дітьми”

0
  • 9 березня відбудеться семінар “Епідемія «важких» дітей – Як бути?”.

Наступила справжня епідемія- Епідемія «важких» дітей. Вихователі, вчителі, педагоги б’ють на сполох!!!! – Як бути? Вони є різні. Одні не хочуть спокійно сидіти, ображають усіх навколо, б’ються, сваряться, грубіянять, трощать і ламають все, що потрапляє їм під руку, заважають всьому класу й висміюють вчителя. Інших не видно й не чутно, вони лестять в очі й збирають прихильників у підпіллі. Проте одна спільна риса у таких дітей є – з ними важко.

Батьки одних не хочуть нічого чути, вважаючи своїх дітей ідеальними. Батьки інших взагалі не хочуть знати, що це – їхня дитина. А винний дуже часто один – вчитель. Ну або інші діти, обставини тощо.
Семінар допоможе знайти вихід із складної ситуації та знайти натхнення до роботи педагогам та батькам.

Кому буде цікавий тренінг? Вчителям, педагогам, вихователям, педагогам дитячих центрів розвитку, викладачам та психологам, батькам

Вартість участі у тренінгу:до 25 лютого – 90 грн.
після 25 лютого – 150 грн.

  • 10 березня – тренінг “Виховання без примусу й маніпуляції. Чи можливо бути партнерами з дитиною?”

У кожного батька та мами бувають моменти, коли дитину хочеться прибити гвіздками до стіни або викинути з вікна. Ну чому вона не може просто послухати? Просто бути слухняною, ввічливою й чемною? Зриваємося на крик…
Дитина в сльозах, а у нас відчуття провини. Носимо його в собі, бо «курка» ж не може вибачатися перед «яйцем»! Та й хочемо ж ми для дитини лише найкращого, чому вона цього не може зрозуміти?!…Замкнуте коло? Закон природи, який неможливо змінити? А може ми, батьки, просто незнайомі з альтернативами?!

Тренінг допоможе знайти вихід із цієї ситуації, уникнути сварок та порозумітися із дітьми.
 На обох тренінгах із присутніми працюватиме німецький педагог і психолог із більш ніж 40-річним досвідом роботи, Ханс-Вольфф Граф.  Семінар проходить з асистуванням перекладача.


Вартість участі у тренінгу:до 25 лютого – 90 грн.
після 25 лютого – 150 грн.

Детальніша інформація за телефоном
+380505675308, +0679739431
Попередня реєстрація обов’язкова!
Share.

Leave A Reply