ТОП-5 фільмів з неочікуваною розв’язкою

0

Вихідні – час книг та хороших фільмів. І поки ми ще на карантині, рекомендуємо 5 фільмів, які “пощекочуть” вам нерви. 

“Острів проклятих”, 2010

Головний герой приїжджає у психлікарню, яка знаходиться на віддаленому острові. Однак все там не так зрозуміло і “прозоро”, як бажають подати працівники лікарні.

“Оселя тіней”, 2017

В основі сюжету сім’я, яка втікає з Великобританії до Америки, щоб захиститися від батька-садиста. На новому місці помирає мати і бере зі старшого сина (неповнолітнього) обіцянку поховати її таємно і ховатися до того часу, поки старшому сину не виповниться. Але довга відсутність матері змушує оточення задаватися питаннями.

“Життя Девіда Гейла”, 2003

Головний герой все своє життя боровся за скасування смертної кари, поки сам не був звинувачений у вбивстві. Тепер на героя чекає те, проти чого він завжди протестував. Перед стратою Девід Гейл вирішує дати інтерв’ю і розповісти про своє життя, без прикрас.

“Платформа”, 2019

Багатоповерхова в’язниця, побудована за типом вежі з ярусами. На кожному “поверсі” в’язниці знаходиться двоє ув’язнених. Через центр вежі проходить прямокутна шахта, з якої раз у день спускається платформа з їжею. Їжі вистачає на усіх ув’язнених, якщо кожен із них буде вживати той мінімум, якого буде достатньо для виживання. Але люди, яким надходить їжа найпершим (тобто на верхніх “поверхах”) “зажираються”, тому до останніх “поверхів” їжа вже не доходить. А ще, кожного місяця ув’язнені прокидаються на іншому поверсі. І якщо сьогодні ти на перших поверхах і маєш достатньо їжі, то через місяць можеш опинитися там, куди їжа взагалі не доходить.

“Інші”, 2001

Історична містична стрічка за участі неперевершеної Ніколь Кідман. Головна героїня з дітьми та служницями живе відсторонено від людей у великому особняку. В домі завжди темно, всі штори закриті, і власниця будинку не дозволяє впускати хоча б трохи світла у приміщення, а через це стрічка виглядає дуже інтригуючою та моторошною.

 

Share.

Leave A Reply