ТОП-15 культових іноземних зірок, які відвідали Україну у 2019-ому році

0

Протягом 2019 року Україну відвідало багато зірок зі світовими іменами. Серед них легендарна актриса Катрін Деньов, фронтмен гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето, актори Міла Куніс, Том Круз та інші, пише інтернет-портал Сьогодні. Про них далі.

Катрін Деньов в Одесі

Легендарна французька актриса Катрін Деньов відвідала 10-й Одеський міжнародний кінофестиваль. Зірка провела творчу зустріч в Одеському театрі музкомедії. Крім іншого, Катрін Деньов розповіла про свої життєві цінності, хобі, ставлення до творчості, роботи та життя.

Роуз Макгавен в Одесі

Ще одна відома актриса, зірка серіалу “Усі жінки відьми”, режисер і активістка Роуз Макгавен відвідала 10-й ОМКФ, де показала українській публіці свій короткометражний фільм “Дон” і провела творчу зустріч із глядачами.

Maluma у Києві

Латиноамериканський співак Maluma виступив з концертом у Києві 8 липня. На розігріві у гарячого красеня виступила українська співачка NK | Настя Каменських.

Напередодні виступу Maluma вирішив влаштувати собі екскурсію Києвом, щоб надихнутися перед концертом, і не приховував позитивних емоцій від побаченого. Виконавець зізнався, що українська мова для нього досить складна, однак похвалився, що вивчив два слова: “дякую” і “на здоров’я”.

Шанувальники запалювали під хіти Maluma, проте співак зміг по-справжньому здивувати публіку. На сцену столичного Палацу спорту Maluma вийшов з українським прапором, чим привів у захват глядачів, які поділилися неймовірними кадрами в Instagram.

Джаред Лето у Києві

Фронтмен відомого гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето порадував фанатів своїм спонтанним виступом просто посеред пішохідного моста. Зазначимо, що музикант приїхав до Києва на молодіжний фестиваль UPark Festival.

Під час прогулянки нічною столицею України Джаред Лето несподівано підійшов до вуличних музикантів, які співали на пішохідному мосту, взяв у них гітару і заспівав кілька своїх пісень.

Майкл Бей у Києві

Голлівудський режисер і продюсер Майкл Бей відвідав Україну. Творець фільмів “Перл-Харбор”, “Погані хлопці” і “Трансформери” зустрівся у Києві з мером Віталієм Кличком і обговорив із ним перспективи кіновиробництва в Україні. Світлинами з Беєм Кличко поділився у соціальній мережі.

Робін Райт, Міла Куніс, Ештон Кутчер у Києві

 

 

Зірка серіалу “Картковий будиночок” Робін Райт таємно відвідала українську столицю. Вона стала одним з учасників форуму YES, який проходив із 12-го по 14 вересня у Києві.

Крім того, несподіваними гостями конференції стали голлівудські актори й сімейна пара за сумісництвом Міла Куніс і Ештон Кутчер. Нагадаємо, що Міла до 7 років жила в Україні, поки її родина не переїхала у США. До цього Міла Куніс разом з Ештоном Кутчером зустрілися з президентом України і першою леді.

Крістофер Ллойд у Києві

Крістофер Ллойд зі знаменитої франшизи “Назад у майбутнє” відвідав Comic Con Ukraine 2019, який відбувся у вересні. Актор розмістив у соціальній мережі кілька фото з прогулянки столицею України. Під час виступу на фестивалі актор розповів українцям про свій улюблений фільм і зустрівся з дроїдом із “Зоряних воєн”.

Під час спілкування з ведучим і відвідувачами Comic Con Ukraine 2019 Крістофер Ллойд розповів багато цікавого, зокрема й про свій улюблений фільм франшизи “Назад у майбутнє”.

Денні Трехо у Києві

Легендарний голлівудський актор, бедбой у багатьох бойовиках Денні Трехо теж відвідав Comic Con Ukraine 2019.

Під час виступу на фестивалі зірка кіно розповів про те, чому він грає поганих хлопців, як йому працювалося з Робертом Родрігесом і про поцілунки з Джесікою Альбою.

Анджей Секула у Києві

Оператор легендарного режисера Квентіна Тарантіно побував у Києві у вересні. Відомий оператор-постановник Анджей Секула, який знімав такі відомі кінохіти, як “Скажені пси”, “Кримінальне чтиво” і “Чотири кімнати”, розповів, що незабаром на екрани вийде спільна робота українських і голлівудських творців, де сам Анджей виступить у ролі режисера. Жанр стрічки – фільм жахів. А бюджет – один мільйон доларів.

Решту подробиць Секула не озвучив, зате розповів про дружбу з Квентіном Тарантіно, а також шокував відвертим зізнанням про сварку з режисером.

The Rasmus у Києві

В межах європейського туру, присвяченого 15-річчю пластинки Dead Letters, легендарна фінська група The Rasmus відвідала Україну і виступила в одному зі столичних концерт-холів 26 жовтня. Зауважимо, що музиканти кілька років тому приїжджали на фестиваль до Тернополя.

Лара Фабіан у Києві

 

Незрівнянна Лара Фабіан відіграла два концерти в Києві – 19-го і 20 жовтня, присвячені 30-річчю творчого життя. Співачка презентувала новий альбом Papillon, а також виконала свої найвідоміші хіти Je t’aime, Adagio, Je suis malade і, звичайно, I Will Love Again.

Концерт-вистава складався з чотирьох актів, і на початку кожного Лара Фабіан ділилася з глядачами історіями зі свого творчого життя (про старт кар’єри, як виступ на Євробаченні 1998 змінив її життя назавжди, а також зворушливо розповідала про свого батька і маму).

Том Круз у Києві, Львові та Одесі

Відомий голлівудський актор Том Круз, який відвідав київське метро і зустрівся з Володимиром Зеленським, вирушив до Одеси, де поснідав в одному з місцевих ресторанів, а вже після обіду актора приймав мер міста Львова Андрій Садовий. Зазначимо, що головна мета його візиту в нашу країну – вибрати локації для знімання свого нового фільму. Уже відомо, який фільм буде знімати Том Круз в Україні.

Scorpions у Києві

Учасники культового рок-гурту Scorpions прилетіли до Києва. 12 листопада колектив відіграв концерт у Палаці спорту, а сьогодні лідер Scorpions Клаус Майне прогулявся столицею, зокрема Михайлівською площею і парком “Володимирська гірка”, і навіть заспівав легендарну пісню Still Loving You.

До Клауса Майне приєднався мер Києва Віталій Кличко, який і повідомив про візит вокаліста Scorpions на своїй сторінці у Facebook.

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв’ю на нашому YouTube-каналі.

 

Share.

Leave A Reply