ТОП-10 порад щодо розвитку твого профілю

0

Про Instagram зараз знає кожен. Якщо раніше він був звичайною соціальною мережею для особистих фотографій, то зараз це – величезна платформа для творчості, бізнесу, навчання і т.д. І ми вже не просто завантажуємо нове фото, а підбираємо його так, щоби створювало загальну красиву картинку з усіма світлинами у стрічці, придумуємо цікавий текст і ведемо свій маленький відео-блог у “сторіс”. Якщо ви зацікавлені у розвитку власного блогу або справи в Instagram, то цей топ-10 порад щодо розвитку свого профілю в 2018-2019 році – для вас.

  1. Якість фото. Кількість блогерів із неймовірно гарними знімками росте щодня, тому дуже важливо не відставати і завантажувати у профіль тільки якісні, цікаві фото й не забувати про обробку.
  2. Регулярний постинг. Алгоритми Instagram зараз жорсткі – нічого не викладаєте декілька днів – пропадаєте зі стрічки ваших друзів. Чим частіше постите, тим краща ваша статистика.
  3. Сюжет. Тенденція в 2017-2018 на обробку всіх фото профілю в одному стилі вже відходить на другий план. Профілів, як під копірку, в одному кольорі сьогодні – хоч греблю гати. Набагато більше шансів зачепити вашого підписника фотографією з сюжетом, багатьма деталями, з якоюсь маленькою історією.
  4. Плануйте свої публікації за допомогою програми UNUM. Вона безкоштовна і дуже зручна у використанні. З її допомогою ви зможете запланувати кілька фото наперед, підібрати їх так, щоб вони красиво поєднувалися з вашими попередніми світлинами у стрічці.
  5. Взаємодійте з іншими блогерами. З профілями зі схожою кількістю підписників і аудиторією і подібними інтересами. Робіть одне одному взаємну рекламу, об’єднуйтесь для проведення спільних конкурсів.
  6. Виходьте у прямі ефіри. Якщо у вас комерційна сторінка, в прямому ефірі ви можете розповісти про свої послуги, показати товар. Якщо особистий блог – вибрати тему ефіру, заздалегідь у “сторіс” попередити про час виходу у ефір. Так ви збудуєте довірливі стосунки зі своєму аудиторією.
  7. Створіть свої хештеги. Якщо ви ведете у профілі рубрики, обов’язково позначайте їх своїм тегом. Так вашим новим підписникам буде простіше зорієнтуватися, чи не зайнятий ваш тег.
  8. Будьте оригінальними. Серед величезної кількості блогів в Instagram вас повинна виділяти саме ваша родзинка.
  9. Пишіть коментарі. Нам усім приємно, коли новий пост отримує відгук у коментарях, але так само важливо і самим коментувати інших користувачів. Зайдіть до свого підписника, який залишив лайк на фото, і залиште приємний комент. Підпишіть на великих і затребуваних блогерів та регулярно залишайте розгорнуті цікаві коментарі, щоб вас помітила нова аудиторія.
  10. Геолокація. Не забувайте відмічати популярні геолокації не тільки на фото, але і у “сторіс”. Так шанси на те, що вас помітять нові користувачі, набагато вищі. Подивіться, які місця у вашому місті особливо популярні та відмідьте їх.
Share.

Leave A Reply