ТОП-10 кроків для підвищення продуктивності

0

В зимові періоди особливо падає рівень нашої активності та продуктивності. А, оскільки це останній місяць року, який потребує чимало роботи, підсумків та аналізів, давати слабину ми не маємо права. Треба терміново підвищувати продуктивність, а для цього дотримуйтесь простих правил:

Вранці фокусуйтесь на собі. Починайте свій ранок не з перевірки соціальних мереж та електронних листів — добре поснідайте, помедитуйте або прогуляйтесь.

Дотримуйтесь правила 80/20. Всього лише 20% наших зусиль дають нам 80% результату. Якщо правильно й грамотно організувати свою роботу, ви підвищите свою продуктивність.

Перегляньте перелік своїх завдань чи планів на сьогодні. Виділіть з них основні, найбільше фокусуйтесь на важливих справах.

Відпочивайте. Робіть перерви на роботі. Якщо працювати без упину, рано чи пізно здоров’я дасть про себе знати. Робіть короткі перерви на роботі —  зателефонуйте рідним, подивіться ролик, який відволікне, випийте чаю або просто побалакайте з колегами.

Важкі завдання виконуйте до обіду. Доведено, що ми найбільше продуктивні саме в першу половину дня. Саме тому радимо до обіду справлятися з важливими справами та зустрічами, залишивши на вечір найлегше.

Покращуйте свої навички спілкування. Більше говоріть вживу, менше через соціальні мережі. Розширюйте коло своїх знайомств, не бійтеся зробити перший крок до знайомства, практикуйтесь у нетворкінгу.

Мультизавданням СТОП. Не робіть десять справ одночасно. Робіть акцент на одній справі за один раз, по завершенню приступайте до другої.

Не лінуйтесь. Усвідомте, що лінь — ворог вашому щасливому та успішному майбутньому. Також не жалійте себе. Це не означає, що треба “пахати як коняка”, просто робіть все з розумом.

Плануйте свій день. Це значно підвищить продуктивність, розплановуйте все до деталей —  результат гарантований.

Не забудьте підвести підсумки цього року і поставити цілі на наступний. Це важливо. І так щороку.

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply