ТОП-10 авто, які випробовував “Like” для рубрики Test Drive

0

Test Drive —  одна з улюблених та постійних рубрик нашого глянцю. За час існування журналу “Like” ми тестували «Bentley» та «Rolls Royce». Випробовували «Range Rover» і «Mercedes-Benz» S-класy. Каталися на «Porsche» та «BMW». Пробували на дотик справжні автошедеври, зроблені вручну, та з азартом перевіряли, на що здатні на дорозі найбільш люксові автомобілі. Зараз пропонуємо зануритися в автосвіт й згадати 10 автівок, які проходили тест-драйв в нашому журналі.  

SUBARU BRZ 

Стильно, модно, молодіжно! «Subaru BRZ» – успішна зірка в сузір’ї «Субару».  Автомобіль не просто популярний. Він дуже популярний. Авто часто купують як основу для тюнінгу, під дрифтові проекти. В 22 номері «Лайку» ми встигли і прокачати нашу крихітку, і з інтересом протестували, чого вона варта на дорозі.

MAZDA 6

Білосніжна «Mazda 6» – представник третього покоління успішної та популярної моделі японського автовиробника. Коли на ринку з’явилася оновлена версія, ми одними з перших отримали чудову можливість випробувати, на що здатна «шістка» у своїй топ-комплектації на дорогах Івано-Франківська. Шукайте в номері 23.

AUDI Q8

Audi Q8  —довгоочікувана відповідь з Інгольштадту на успіх BMW X6 і Mercedes GLE Coupe. Автомобіль одразу був покликаний стати новим флагманом німецького бренду, поєднавши в собі елегантність купе, комфорт позашляховика та найновіші технології. Приготувалися? Перше знайомство з цією крихіткою відбулося в 24-му номері нашого журналу.

TOYOTA LAND CRUISER 200

 Справжні специ одразу розпізнають у цих автомобілях своїх — професійних охоронців VIP-осіб. Під стандартною зовнішністю сховано броньований панцир, який щомиті оберігає життя пасажирів. Автомобілі зроблені за принципом броньованої капсули з рівнем бронювання В7, що гарантує максимальний рівень безпеки. Машини з таким серйозним захистом використовують навіть керівники держав. Тож із радістю спробували себе в ролі президентів за надійною спиною броньованих бодігардів, щоб в 25-му номері поділитися з вами відчуттями від керування такими багатотонними махінами.

DODGE CHALLENGER

Брутальний, агресивний, харизматичний. Виїжджаючи на дорогу, червоний Dodge Challenger не може залишитися непоміченим. Можливо, у США такі авто і звична річ, проте в Україні рідкісний гість. Чи успішно вдалося американцям вдихнути життя в ікону авто 60-70-х років, читайте у журналі «Like», 26 номер.

FORD RANGER  

Пікапи на українських дорогах — радше екзотика, аніж буденність. Тому втратити нагоду випробувати одного з представників цього сегменту авторинку — Ford Ranger — ми не змогли. Знайомтесь, перед вами — один із найпопулярніших у світі пікапів, фаворит багатьох любителів активного відпочинку, сучасних рибалок та мисливців, які прагнуть зручності та комфорту там, де закінчується асфальт. У 28-му номері детальна характеристика.

LAND ROVER DEFENDER 2.0 

Друге покоління авто — через 70 років після появи першого. Таку вірність традиціям можуть дозволити собі лише британці. На довгоочікувану прем’єру прихильники марки чекали майже 4 роки, й ось — оновлений легендарний LAND ROVER DEFENDER готовий підкорювати світ. Дебютувавши у Франкфурті, засвітившись у Женеві, перший такий в Україні, він з’явився на прикарпатських дорогах, протестований нашими журналістами та експертами та розписаний в журналі № 29.

TESLA MODEL S

Захват, інтерес, агресія — поява цієї яскравої красуні не залишається непоміченою. Так, вона особлива. Красива, елегантна та технологічна. І головне — та, що зламала стереотип. Бензин? Дизель? Ні, електрика. Tesla Model S — лідер серед «зелених» автомобілвів класу люкс та символ майбутнього. Кажуть, що краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Але в цьому випадку найкраще — це проїхатися на цьому електрокарі з вітерцем. Більше в 30-му номері нашого глянцю.

HONDA CIVIC TYPE R 

Яскрава, ефектна, агресивна – Honda Civic Type R створена для драйву. «Ерка» – особлива спортивна модифікації «Хонди» завоювала серця багатьох автомобілістів у всьому світі. Втім для України вона залишається екзотичною та рідкісною гостею. Як топова комплектація поводить себе на дорозі – випробували експерти «Like» в 31-му номері.

PORSCHE 718 CAYMAN S

Яскраво-блакитний, стрімкий, енергійний — Cayman виглядає, як омріяна дорога іграшка. Побачивши цю машину вперше, хочеться лише одного — застрибнути у нього швидше та проїхатися містом. Який він, король поворотів Porsche 718 Cayman S, у тест-драйві від журналу «Like». Номер 32.

 

 

 

 

 

 

Share.

Leave A Reply