Тест на характер: оберіть один із запропонованих варіантів і дізнайтеся більше про себе

0

Тести завжди займали особливе місце в психології людини. Дивлячись на її вибір і вподобання, можна дізнатися більше про особу, про її характер, сутність і навіть допомогти порадою.

Отож розпочинаємо серію тестів для читачів журналу “Like”, де ми будемо більше пізнавати себе та один одного. 

Оберіть дерево і дізнайтесь, хто ви є насправді:

Дерево А

Перше дерево символізує мрійливість та романтичність. Саме тому людину, яка обрала цей варіант, важко назвати раціональною. Ви керуєтесь емоціями, своїми почуттями, і навіть можете припинити спілкування з людиною, яка заперечує романтику і покладається тільки на власний розум.

Якщо ви зустрінете когось з такими же світобаченням, то станете найщасливішою людиною в світі і зможете зробити свою половинку щасливою. Різноманітність, почуття та емоції – те, чим ви будете проживати спільне життя.

Дерево В

Друге дерево — символ аналітичного мислення, впевненості, рішучості. Якщо ви обрали саме це дерево, то ви впевнена в собі людина, наполегливий та цілеспрямований працівник, а найголовніше — на вас завжди можна покластися. Ваше “шосте чуття” допомагає серед одноманітних і неважливих справ розпізнати справді важливу.

Ви неодмінно зустрінете людину з таким же відчуттям стилю, в якому культура та раціональність відіграють важливу роль. Словом — ви протилежність першого варіанту.

Дерево С

Третє дерево — миролюбство й розсудливість. Ви любите проводити час зі своїми рідними і друзями, але і самотність для вас не страшна. Тобто, вам в будь-якому разі буде комфортно.

А інколи вам навіть необхідно побути наодинці, щоб подумати про сенс життя і відпочити від метушні сучасного світу. І хоч ви дуже любите свободу і волю, все ж знайдеться людина, яку ви зможете підпустити ближче і захочете відкрити свою душу. Якщо такої ще немає, варто трішки почекати.

 

Share.

Leave A Reply