Стаємо красунями: поради від Софі Лорен

0

Якщо не цікавитись тим, скільки років легендарній Софі Лорен, то ніколи не здогадаєшся про істинний вік відомої актриси. Італійській співачці Софі Лорен вже аж 84 роки. Чи можете ви в це повірити? З трудом, а все тому що зірка знає, як правильно доглядати за собою.

Перше, що потрібно зробити – це відмовитись від шкідливих звичок. Строге табу має бути на паління, вживання алкоголь, наркотичні речовини само собою, а також смажені та дуже перчені страви.

Але в основному секрети краси від Софі Лорен надзвичайно прості – їжте макарони. Головне при цьому слід пам’ятати, що вони мають бути виключно з твердих сортів пшениці і їсти рекомендується невеликими порціями.

Раз в кілька місяців варто відмовитись від свого звичайного режиму і перейти на фреші, соки, а також фрукти. Це так званий, розвантажувальний день. Фаворитом може сміливо виступати ананас, оскільки він має властивість швидко зганяти жир і тримати фігуру в формі.

Вода – в цьому випадку нічого нового ви не почуєте. Приблизно 6 склянок свіжої води в день – і шкіра свіжіша, настрій кращий, фігура сексуальніша.

Залишатися в тонусі, крім всього сказаного, допомагає самодисципліна, самовиховання та самовдосконалення. Прокидатися зі сходом сонця, робити зарядку і регулярно виходити на прогулянки –  основні інгредієнти краси та вічної молодості від симпатичної італійки.

А тепер увага-увага! Найбільший секрет краси неймовірної Софі Лорен ховається в… оливковій олії. За допомогою неї Софі знімає макіяж, зволожує шкіру, живить волосся і навіть ванну актриса приймає з додаванням оливкової олії.

Ну і наостанок скажемо, що врешті-решт вік перемагає кожну людину. Нічого не буває вічно, а краса і молодість – явище таке мінливе та короткочасне. Найважливіше, що потрібно знати, щоб завжди залишатися красивою та впевненою  в собі жінкою – не хвилюватись стосовно свого віку. Це тема, якої не варто соромитись, адже всі ми підкоряємось часу, всіх нас з часом переможе старість. В наших силах тільки навчитися доглядати за собою так, щоб навіть у 84 затьмарити своєю красою всю червону доріжку.

Share.

Leave A Reply