Список побажань: TОП-7 б`юті-ґаджетів сезону

0

Індустрія краси пропонує силу-силенну засобів та пристроїв, щоб виглядати красиво і витрачати на все менше часу і коштів. У цьому розмаїтті буває важко знайти щось достойне і справді потрібне. Але деякі нові продукти вже довели свою ефективність — їхня популярність серед користувачів зростає, а хороші результати говорять самі за себе. Про претендентів до списку б’юті-бестселерів і про їх можливості поговоримо у цій статті. 

Атомайзер

Зовсім не обов’язково носити з собою великий флакон улюбленого парфуму. По-перше, він займає багато місця, по-друге, парфуми можуть пролитися, по-третє, великим флаконом незручно користуватися поза домом. Тому беріть на замітку невеликий (всього на 5 мл) флакончик з розпилювачем, за допомогою якого можна не розлучатися з улюбленим ароматом.

Інфрачервоний бездротовий фен

Ви нарешті зможете сушити волосся будь-де! Бездротовий автономний суперфен з ультрачервоною лампою та потужним літій-іонним акумулятором заміняє салонну сушку і буде дуже корисним для тих, у кого дзеркало у ванній знаходиться далеко від розетки. Пристрій є бездротовим, працює від вбудованого акумулятора і забезпечує близько 14 хвилин роботи на повну потужність від одного заряду батареї. При тому, що згідно зі статистикою, середній час сушки волосся у більшості жінок становить 7 хвилин і варіюється в залежності від довжини волосся та складності зачіски, в яку його укладають за допомогою фена. Ну і, звісно ж, цей суперфункціональний девайс не пошкодить ваше волосся, а допоможе йому виглядати красиво і доглянуто, як у голлівудських зірок. Принаймні про це заявляє виробник — марка «Volo Go».

Поліруюча турмалінова щітка для волосся

Турмалін бореться з проблемами ламкості і заплутаності волосся, а завдяки іонізації передає негативні іони позитивно зарядженим пошкодженим волосинам, закриваючи кутикулу, полірує і надає пасмам блиск. Саме так працює щітка «Cactus». До складу щетинок також включили антистатичні і антисептичні компоненти. Додатковий плюс — щітка не вигоряє на сонці (беріть із собою у відпустку).

Універсальна щітка для чистки обличчя

Пристрій має два режими: для очищення і масажу. Щітка «Foreo Luna» ефективно і дбайливо видаляє омертвілі клітини і залишки макіяжу, а також  99,5% забруднень і шкірного жиру, що збільшує ефективність засобів для догляду за шкірою. Низькочастотні імпульси дозволяють візуально зменшити кількість мімічних та вікових зморшок, шкіра стає більш підтягнутою і пружною. Ґаджет можна використовувати з улюбленим засобом для вмивання.

Skin Scanner Neutrogena

Цей маленький сканер для шкіри (вартістю 59 $) кріпиться на iPhone і дозволяє аналізувати гідратацію вашої шкіри, розміри пор і ступінь формування зморшок і мімічних ліній, використовуючи камеру з 30-кратним збільшенням та датчиком вологості. Це допоможе зібрати і проаналізувати всю інформацію, замінивши консультацію у дерматолога. А програма, відповідно, запропонує продукти марки «Neutrogena» для вирішення конкретної проблеми. Це перетворює догляд за шкірою на відеогру — ви зможете відстежувати поліпшення стану шкіри в міру використання рекомендованих засобів. Також є можливість вибрати засоби іншого бренду, близькі за складом або дією до тих, які порадить додаток.

Система Dry’N Shape Tower

Ця «вежа» — б’юті-ґаджет, який сушить пензлі для макіяжу. Якщо зазвичай пензлі сохнуть на паперових або махрових рушниках горизонтально всю ніч і на ранок можуть втратити форму та сильно розпушитись, то «Sigma Dry’N Shape Tower» сушить їх вертикально ворсом вниз, надаючи ідеальний початковий об’єм. Девайс можна використовувати і не за призначенням, наприклад, як органайзер для зберігання пензлів.

Mini Led — лампа з живленням від USB

Компактна і стильна, її легко зберігати і перевозити, адже вона практично не займає місця.  Лампа Mini led розрахована для одного або максимум двох нігтиків. Вона повністю відповідає нормам роботи з гель-лаками, адже для якісно виконаного манікюру необхідно наносити покриття і просушувати його по одному нігтику, а не всі відразу.

І поки він думає, що вам подарувати — троянди чи тюльпани, крем чи парфуми, — натякніть йому, чого ви хочете насправді. Бо як інакше здогадатися, що ви мрієте про найкращі б’юті-ґаджети?

Share.

Leave A Reply