Слава Камінська після травми повертається на шоу “Танці з зірками”

0

Вже кілька тижнів у соціальних мережах поширюється #танціззіркамиchallenge – щорічний зірковий челендж, під час якого учасники нового сезону передають один одному танцювальний виклик та запрошують взяти участь у шоу “Танці з зірками”, повідомляє ТСН. Гламур.

До зіркових учасників четвертого сезону оновленого проєкту “Танці з зірками” долучилась українська співачка, солістка поп-гурту “НЕАНГЕЛИ” Слава Камінська. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, у якому повідомила підписникам, що приймає виклик #танціззіркамиchallengе від фронтвумен гурту The Hardkiss Юлії Саніної.

Слава Камінська вже брала участь у другому сезоні оновленого проєкту “Танці з зірками”. Проте їй так і не вдалося вийти на паркет зі своїм партнером Ігорем Кузьменком – під час репетицій зірка травмувала спину. Тож цей сезон стане для Слави другим шансом підкорити зірковий паркет.

Співачка на своїй сторінці в Instagram опублікувала яскравий відеоролик, у якому вона приходить до ворожки за порадою щодо участі у шоу. Та, своєю чергою, радить Славі прийняти виклик, адже на паркеті вона зустріне своє кохання. Співачка отримує у подарунок танцювальну сукню і взуття, яке має захистити її від усіх неприємностей на паркеті та здобути перемогу. У наступному кадрі солістка гурту “НЕАНГЕЛИ” повідомляє, що приймає виклик від Юлії Саніної та передає його Дмитру Танковичу.

Свою участь у новому сезоні  шоу “Танці з зірками” Слава прокоментувала так:

Моя мета на проєкті –  повірити в себе і навчитися транслювати почуття мовою танцю. Я не маю надмірних амбіцій, просто хочу сповна насолодитися цим часом та подарувати глядачеві трохи магії на паркеті
сказала Камінська
Зовсім скоро стане відомо, чи прийме танцювальний виклик телеведучий Дмитро Танкович, та чи побачать його глядачі на головному танцювальному паркеті країни.

Нагадаємо, наразі вже відомі імена сімох зіркових учасників нового сезону “Танців з зірками”. У четвертому сезоні оновленого проекту за перемогу змагатимуться: Олег Винник,  партнеркою якого стала Олена Шоптенко; Надія Мейхер з партнером Кирилом Васюком; Санта Дімопулос з Максом Леоновим; Тарас Цимбалюк з Яною Заєць; Дарина Петрожицька з Ігорем Гелуненком. Імена танцювальних партнерів Юлії Саніної та Слави Камінської поки залишаються таємницею.

Переможцями третього сезону проекту стали акторка Ксенія Мішина та її партнер – танцівник і хореограф Женя Кот. Над виробництвом проекту працює команда Big Entertainment Shows “1+1 Продакшн”.

Прем’єра нового четвертого сезону “Танців з зірками” відбудеться цієї осені на “1+1”.

Share.

Leave A Reply