Секрети молодості від іміджмейкера Уляни Пак

0

Для того, щоб продовжити молоді роки, жінки вдаються до різних методів, починаючи зі здорового способу життя і закінчуючи візитом до пластичного хірурга. Насправді секрет молодого та красивого вигляду лежить в дещо іншій сфері – у вашому стилі. І для того, щоб майстерно приховати свій вік, достатньо змінити імідж, прислухавшись до порад професіоналів.

Як одягатися після 40?

Якщо ви хочете виглядати гармонійно та при цьому приховати вік за сорок, то попіклуйтесь про те, щоб у своєму образі не виглядати “занадто старим” та “занадто молодим”. Чим старша жінка, тим сильніше їй пасуватимуть елементи авангарду. Важливо, щоб це були саме елементи, а не одяг в цілому – це створить образ божевільної поціновувачки моди. Не потрібно акцентувати увагу на жіночності – це може чітко окреслити ваш вік та виглядати карикатурно. Якщо хочете продемонструвати ідеальну фігуру, то в нагоді стане закрите облягаюче плаття за коліно, а не міні-спідниця та відвертий виріз у зоні декольте. Вам потрібно підкреслювати свої достоїнства, а не оголювати їх.

Обираючи аксесуари, надайте перевагу коштовним прикрасам, а не дешевим виробам з пластику та заліза. Саме дорогоцінності додадуть нотки статусності та вдало відволікатимуть увагу від зморшок.

Як перестати бути схожою на тітку?

З віком зовнішність людини стає все менш яскравою, бо кількість меланіну в організмі значно знижується. Причому, тускніє не лише волосся, але й шкіра, колір очей та відтінок губ. Вміння підбирати кольори та міксувати їх між собою зміцнює свої позиції пропорційно до вашого віку. Щоб виглядати молодо та стильно, найперше, на що ви повинні звернути увагу – це колір. Надайте перевагу натуральним кольорам і відтінкам, причому не лише в одязі. Це стосується кольору волосся, відтінків губної помади й інших елементів мейкапу. Жінкам елегантного віку пасують пастельні, бежеві, оливкові, ніжно-рожеві кольори, світлі та прохолодні відтінки. Варто відмовитись від міксу двох темних відтінків в образі та використання чорного кольору, адже це додає віку.

Скажіть однозначне “ні” великим масивнім сумкам. Інтуїтивно вони асоціюються з баулами, з якими ходять на базар у невеличких містах та селах. Гармонійно підкреслить ваш імідж елегантна сумочка завбільшки з книгу. Саме такі образи обирає королева Великобританії – в її образі вони відпрацьовують своє.

Як вибрати базові речі?

Важливо відмовитись від занадто елегантних та класичних варіантів одягу. Жінки середнього віку полюбляють солідне стримане вбрання, але вони не враховують найголовніше – такі образи візуально додають вам декілька років. Занадто строгі варіанти для повсякденного життя можуть говорити лише про одне – нерозуміння сучасних реалій та гру за старими перевіреними правилами.

Доповніть свій гардероб кількома модними шарфами світлих відтінків і комбінуйте їх у різних образах. Така деталь допоможе приховати можливі недоліки на шиї та візуально надасть вашому обличчю свіжості.

Який він, ANTI-AGE по-українськи?

Важливим аспектом anti-age є вміння правильно поєднувати кольори, обирати свої відтінки, приховувати можливі недоліки і підкреслювати переваги. І все це лише за допомогою одягу! Але більшість жінок не зовсім правильно розуміють технологію  anti-age, і як результат – вони не одягаються, а виряджаються. Саме така тенденція досить популярна і в Україні, причому ми можемо переконатися в цьому не лише на вулицях міст, але й стінах Верховної ради, міністерств та бізнес-структур.

Що потрібно зробити, щоб не виглядати старомодно?

Якщо ви прислухались до всіх порад, підібрали ідеальний образ по кольору, фасону, ступеню облягання та сексуальності, важливо подумати про ще один нюанс – зачіску та макіяж.

Ніщо не старитиме сильніше, ніж пишна укладка й тонна косметики на обличчі. Відмовтесь від надмірних декоративних зачісок, буклів та начісування. Простота і доглянутість повинні стати вашим девізом, тому надайте перевагу натуральності й ваш образ виглядатиме гармонійно.

Share.

Leave A Reply