Секрети краси та мудрості від Софі Лорен

0

Софі Лорен завжди вважалась еталоном жіночності і прикладом для наслідуванням. Давайте дізнаємось, в чому секрети краси та мудрості від італійської актриси та співачки.

  • Жінка, яка твердо впевнена в своїй красі, рано чи пізно зуміє в цьому переконати всіх інших. На початку свого творчого шляху Софі називали жирафою через її високий зріст. Мало хто вважав її по-справжньому красивою, але всі знали, що вона дуже гордилась собою. Врешті її впевненість в собі стала ключем до успіху.
  • Важко стати чарівною та привабливою жінкою, якщо ви ліниві. За словами Лорен, якщо дівчина красива, але вона не вміє і не хоче доглядати за собою, то рано чи пізно вона втратить цю красу. Однак якщо звичайна жінка буде дисципліновано доглядати за собою, то з віком вона ставатиме ще красивішою.
  • Наше невичерпне джерело енергії та натхнення – це любов близьких. Ніякі прихильники та фанати світу не замінять любові своєї сім’ї. Софі Лорен вже більше п’ятдесяти років живе зі своїм коханим чоловіком та режисером Карло Понті, вони разом виховують двох дітей. Таке кохання велика рідкість, якої удостоюються лише одиниці. Але до цього треба щиро прагнути, тоді все вийде.

Share.

Leave A Reply