Свято української музики від М1

0

9 грудня в київському Палаці Спорту відбулася церемонія нагородження у сфері музики від телеканалу М1 #m1musicawards III element. Грандіозне шоу підготували організатори для переповненого залу Палацу Спорту та глядачів прямого ефіру телеканалу. Зірки не тільки співали і танцювали, вони літали, з’являлися з несподіваних об’єктів, не підкорювалися законам гравітації.

На церемонії нагородили 13 виконавців у різних номінаціях. Статуетки «Співачка року»  та «Кліп року» отримала Тіна Кароль, «Співак року» — Макс Барских, «Хіт року» — «Время и стекло», «Прорив року» — TAYANNA, «Червона рута» — ALYOSHA, «Альтернатива» — THE HARDKISS, «Танцювальний хіт»  — MONATIK та інші.

Шоу потішило українською мовою та яскравими виступами зірок з піснями українською мовою: Злата Огнєвіч, ALYOSHA, Олександр Пономарьов, ВВ, Наталка Карпа, THE HARDKISS, Ольга Цибульська та DZIDZIO, TAYANNA.

Запрошеним гостем заходу став номінант на премію Grammy Dan Balan. Серед номінантів та гостей 3-ї церемонії m1musicewards були присутні: Наталя Могилевська, Оля Полякова, ТІК, Полиграф Шариков, Арсен Мірзоян, Оксана Білозір, Тоня Матвієнко, Потап.

Хотілося б побачити і почути таких українських зірок, як Ірина Білик, Океан Ельзи, НеАнгели, Бумбокс, Loboda, ONUKA, однак їх не було як серед номінантів, так і на церемонії.

Більше з #m1musicawards – у нашому відео:




Share.

Leave A Reply