Свято “Квітка Весни” – тепле дозвілля для усієї сім’ї

0

Цікаво, весело та з користю. Свято змістовного дозвілля для малюків та їх батьків підготувала та провела студія дитячої творчості та розваг «Kvitka- room».

Головна мета заходу, за словами його організатора, керівника студії «Kvitka- room» Марини Череватої, подарувати дорослим та дітям тепло сімейного спілкування. Адже дуже часто у щоденних клопотах батьки не знаходять часу для того, аби якісно провести час разом із дітьми, а вони в свою чергу все більше захоплюються різноманітними гаджетами та віртуальними іграми.

Тому усю програму свята побудували так, аби діти показали свої таланти, уміння та інтелект, а батьки побачили, що може їх малюк та познайомилися із секретами професіоналів – як цікаво організувати свято для своїх дітей.

Під час святкування учасники, розділені на три кольорові команди – «Зелених», «Червоних» та «Синіх» – проходили різні станції: творчу – де треба була заспівати пісню, затанцювати, зобразити сценку , ігрову – де можна повеселитися від душі та найулюбленішу станцію більшості діток – «сюрприз», де кожен отримав гарантований подарунок та яскраву розмальовку на обличчі – фейс-арт. Зорієнтуватися у розмаїтті розваг та виконати усі завдання учасникам допомагали спеціальні командні координатори.

Родзинкою свята стала інтелектуальна гра брейн –ринг, де школярі змогли блиснути своїми знаннями та просто вразили дорослих влучними відповідями на заковиристі питання.

І, звичайно, яке ж свято без солодощів та фотографій на згадку? На святкуванні діяло 3 фотозони, де працювали професійні фотографи, а для частувань накрили кенді – бар із різноманітними смаколиками від професійних кондитерів.

Свято «Квітка весни» організовується студією дитячої творчості та розваг «Kvitka- room» вже вдруге. Погратися, повеселитися та поспілкуватися у радісній дружній атмосфері цьогоріч прийшло близько 70 дітей, віком від 4 до 13 років. Після забав усі учасники забрали з собою прекрасний настрій, незабутні враження та позитивні емоції.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

 

 

Share.

Leave A Reply