Розкіш напоказ — головний тренд нового сезону 2020/2021

0

Поки всі спостерігали за модними подіумами, щоби знати, що на тілах моделей, нашу увагу привернуло те, що в них на вухах, пальцях і шиї. Розумієте, до чоми ведемо ? Пандемія COVID-19 «сховала» наші обличчя й увага перемістилася на частини тіла, щедро прикрашені масивними й неординарними прикрасами. Сережки, персні й намиста — це ключі до жіночого серця і, на щастя для нас, цього сезону всі тенденції є гідними захоплення.


Одна з переваг аксесуарів — вони здатні доповнити будь-яке вбрання. Біла футболка і джинси? Додайте масивне намисто з золотого ланцюжка або сережки з підвісками — й отримаєте стильний, навіть трохи спокусливий образ. Не знаєте, як носити улюблену чорну сукню? Просто додайте кілька ефектних прикрас яскравих або класичних відтінків, як-от золото чи срібло, й образ заграє новими барвами. Лише дві секунди, щоби надіти браслет або сережки-підвіски, — і вуаля! — ви перевтілились.

Є безліч способів використовувати прикраси, щоби доповнити навіть найпростіше вбрання. Тому, якщо ваша колекція аксесуарів зараз не повністю укомплектована, час поповнити її новинками з останніх тенденцій.

Масивні ланцюги
Тренд на масивні ланцюги не втрачає актуальності вже кілька сезонів поспіль, прикрашаючи як сумки та взуття, так і стаючи головним елементом образів у вигляді ефектних кольє. «Ланцюгова реакція» від намиста трансформується в браслети, сережки, підвіски, пояси й навіть обручі. Сміливо можна назвати ланцюг головним трендом осені-зими 2020/2021.

Перли
Найбільш універсальний тренд, який є у всіх колекціях модних брендів і ювелірних виробів. Від одинарних ниток із перлинами до цікавих поєднань із металом — перли створюють унікальний баланс між жіночністю, стриманим стилем і декоративністю. Сережки, браслети й намиста з перлів — позачасова класика й постійний гість колекцій.

Сюрреалізм
Сюрреалізм став одним із головних джерел натхнення для дизайнерів у колекціях осінь-зима 2020/2021. Фантазійні прикраси, що поєднують незвичайні вигини, парадоксальні рішення й казкові елементи, є у Valentino, Givenchy і Stella McCartney. Такі сережки й кольє точно оцінять сміливі дівчата.

Кулони
Кулони на ультрадовгих ланцюжках — універсальна прикраса, яка доповнить як класичну блузку, сукню, так і светр у стилі кежуал. Так, за її допомогою можна задати стилістичний вектор усьому образу.

Моносережка
Якщо раніше форма сережки, в основному, була елегантною і витонченою, то тепер, чим більш незвична модель, тим краще. Крім того, як і раніше, левову частку уваги здобувають моносережки, які з кожним сезоном стають усе ефектнішими. Так, у цьому осінньо-зимовому сезоні в центрі уваги поодинокі кришталеві Off-White, металізовані з рослинними візерунками 16Arlington та футуристичні Dries Van Noten.

Багаторівневість
Шанувальниці сміливих V-подібних вирізів і прикрас на шию можуть радіти. Адже сьогодні особливо популярними є аксесуари, що складаються з декількох рівнів або комбінацій коротких і довгих ланцюжків із підвісками. Безсумнівні фаворити: Alexander McQueen, Isabel Marant і Chanel.

Прикраси віддзеркалюють твій персональний стиль і індивідуальність. Просто обери серед модних акцентів те, що буде асоціюватися саме з тобою.

Альона Kolibri

Share.

Leave A Reply