Репер вже не той: Потап в новому образі вражає українців

0

Всі ми знаємо зіркового українця Олексія Потапенка в ролі харизматичного репера Потапа. Його образ та імідж протягом кар’єри були незмінними – яскраві спортивні костюми, кросівки, вільні футболки, татуювання та реперські підвіски.

Також всі пам’ятають Потапа веселим, позитивним та добродушним чоловіком. Про його імідж якось Тіна Кароль пожартувала, що він походить скоріше на вчителя фізкультури, аніж на представника шоу-бізнесу.

Однак в останньому прямому ефірі “Голосу країни” репер здивував глядачів новим стилем – Потап схуднув на 17 кілограм і зайняв тренерське крісло в чорному костюмі та білій сорочці, йдеться на офіційному сайті 1+1. Мало того – прихопив з собою краватку. В такому образі було дуже незвично бачити головного репера країни. Але Олексій все ж таки не зміг відмовити собі в білому спортивному взутті. Так його діловий стиль набув легкості та невимушеності.

Який би не був новий імідж Олексія Потапенка та як би зірка не дивувала глядачів своїми новими луками, для нас він все одно залишиться веселим та добрим Потапом.

Share.

Leave A Reply