Радіоведучий, комік і власник автопарку: що відомо про трьох учасників, що залишилися на шоу “Холостячка”

0

У проєкті “Холостячка”, де зірка серіалу “Кріпосна” Ксенія Мішина шукає кохання, залишилося всього три учасники: Андрій Рибак, Олександр Еллерт і Олексій Тригубенко, пише Сьогодні.Lifestyle.

Олександр Еллерт, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко

Олександр Еллерт, Андрій Рибак, Олексій Тригубенко

У Мережі шанувальники проєкту вже припустили, що в фіналі переможе Олександр, а Андрій взагалі зустрічається з дівчиною, з якою у нього виникла симпатія до участі в “Холостячці”. Що б хто не говорив, але ім’я переможця поки ніхто з глядачів не знає.

У нашому матеріалі пропонуємо дізнатися, як живуть і чим займаються Олександр, Андрій і Олексій.

Олександр Еллерт

Олександр – ведучий заходів і автор у студії “Квартал 95”. 18 листопада йому виповнилося 34 роки. Еллерт родом із міста Харцизьк Донецької області. Наразі проживає в Києві.
Фото: instagram.com/ellert_a

Зі своєю першою дружиною Олександр познайомився в студентські роки. Через два роки Еллерт розлучився з нею через різні погляди на життя. У шлюбі народилася дочка Еліна, наразі їй 12 років. Олександр нерідко проводить час із дитиною.

Фото: instagram.com/ellert_a

Через сім років він одружився вдруге, але і з другою дівчиною Олександр розлучився – пара дружила до весілля, і після розлучення теж залишилася друзями.

У шоу Еллерт часто жартував, що вперше одружився в 2007 році (дата весілля 07.07.07), другий раз – через сім років в 2014-му, тому хлопець впевнений, що в 2021 році йому точно не варто вести свою кохану під вінець.

Нещодавно ми писали, що Олександр розповів про свої статки. За словами Еллерта, він заробляє по 1500 доларів за один захід, яких раніше було не менше п’яти на місяць. Ще одне джерело доходу – авторство в “Кварталі 95”.

Саме Олександру пророкують перемогу в шоу, оскільки Ксенія до нього явно небайдужа. Що ж, поживемо – побачимо.

Андрій Рибак

Наступний учасник – друг Еллерта, ще один улюбленець Ксенії, Андрій Рибак. Андрій працює на одній з відомих українських радіостанцій, а також – ведучим заходів. Телеглядачі могли бачити Рибака на ТБ – в “Лізі сміху” та інших гумористичних проєктах.

Андрію 29 років, він родом із Житомира.

Фото: instagram.com/rybak_sydney

На проєкт потрапив за збігом дуже цікавих обставин: побачивши, що його друг братиме участь в “Холостячці”, Андрій записав жартівливе відео, де повідомив, що “немає сенсу знімати шоу, бо переможець вже відомий – це він”.

Одружений не був, дітей немає. Кілька разів був у серйозних стосунках. Після одного з розставань, за словами Андрія, він “розчарувався в дівчатах”, оскільки дізнався, що колишня кохана йому зраджувала.

Ніхто не очікував, що Рибак і Еллерт будуть у півфіналі реаліті. У перших випусках вони постійно кепкували над іншими учасниками і вели себе зухвало. Але, схоже, Ксенії хлопці дуже сподобалися.

Фото: instagram.com/rybak_sydney

Але був момент, який все ж збентежив Мішину. У сьомому випуску Андрій зізнався їй, що до проєкту пообіцяв дівчині на ім’я Аліна “не закохуватися в Ксенію і покинути шоу до фіналу”. Він не сприймав проєкт серйозно і думав, що покине його, не дійшовши до фіналу, і почне стосунки з Аліною. Свою обіцянку Рибак не виконав, зізнавшись у почуттях Ксюші.

Уважні користувачі Мережі знайшли Аліну в Instagram і надали докази, що дівчина нібито зустрічається з Рибаком. Це може бути правдою, адже зйомки проєкту проходили ще влітку, і пара цілком могла зійтися після фіналу.

Олексій Тригубенко

Один із наймиліших і добрих учасників за версією телеглядачів – Олексій Тригубенко.

Олексію 32 роки, він володіє компанією, яка здає автомобілі для водіїв таксі в оренду.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Зі своєю колишньою коханою Олексій жив цілих сім років. Пара розлучилася через те, що раніше всі свої ресурси Тригубенко вкладав в створення власного бізнесу, але екскохана не підтримувала його в цьому. Дівчина також не хотіла сім’ю, в той час як Олексій завжди про це мріяв.

Фото: instagram.com/aleksey_trygubenko

Ось, що чоловік пише про Ксенію: “Коли я вперше побачив Ксюшу на першій вечірці, не міг повірити, що все це відбувається зі мною і все по-справжньому. Її краса засліпила мене, я потонув у її очах і вслухався в її ніжний голос. Тоді мені здалося, що все навколо ніби зупинилося. В той момент я не бачив і не чув нічого, крім неї”.

Share.

Leave A Reply