Пружні груди – жіноча гордість, чоловіча слабість

0

На часі пора легких суконь та глибоких декольте. Жіночий бюст завжди є предметом захоплення чоловіків і притягує до себе особливо пильні погляди. У кожного представника сильної статі свої уявлення про красу жіночого бюсту. Але, тим не менше, є і загальні “вимоги” до ідеальних грудей: вони мають бути пружними і підтягнутими. Як зробити свої груди ідеальними? Одним з найефективніших способів надати грудям відмінної форми є фізичні вправи.

Вправи для грудей від фітнес-тренера і фітнес-моделі з Маямі Елізабет Брачеро

Жим гантелей від грудей з обертанням зап’ястя. Ляжте на підлогу або фітбол (шия має бути на м’ячі), коліна зігнуті під кутом 90 градусів. Зігніть лікті й опустіть гантелі до висоти грудей долонями вперед. Підніміть гантелі вгору, скручуючи зап’ястя в бік вашого тіла, поки долоні не будуть лицем до вас. І поверніться у вихідне положення. Виконайте 10-15 повторень.

1 2
Жим від грудей. Ляжте на підлогу або фітбол (шия має бути на м’ячі), коліна зігнуті під кутом 90 градусів. Зігніть лікті і піднімайте руки вгору долонями до себе. Поверніть руки у вихідне положення. Виконайте 10-15 повторень.

34
Віджимання з чергуванням плеча. Станьте в стандартній позиції для віджимання: долоні покладіть на землю, руки трохи ширше за ширину плечей. Ваше тіло повинно утворити пряму лінію від голови до п’ят. (Опустіть коліна на підлогу в будь-який момент, якщо це необхідно.) Зігніть лікті, щоб опустити торс на кілька сантиметрів від підлоги, зробіть паузу, а потім поверніться у вихідне положення. Далі підніміть праву руку і торкніться лівого плеча. Покладіть праву руку на землю. Потім підніміть ліву руку і торкніться правого плеча. Покладіть ліву руку на землю. Це одне повторення. Виконайте 10-15 повторень.

910
Метелик. Візьміть гантелі в кожну руку, сидячи на підлозі і обпершись об фітбол, зафіксований біля стіни. Зігніть обидва коліна і покладіть ступні на підлогу. Трохи зігнувши руки в ліктях, розведіть їх вбік долонями вгору. З цієї позиції підійміть гантелі вгору над грудьми і зведіть руки разом. Поверніть руки у вихідне положення. Виконайте 10-15 повторень.

1211

15

Планка з підняттям руки. Станьте в позицію планки, тіло має вибудувати одну лінію. Почергово піднімайте і виводьте руки вверх. Виконайте 10-15 повторень для кожної руки.

 

 
Планка «прогулянка». Стоячи у позиції планки, починайте рухатись вправо: зробіть крок вбік правою рукою і правою ногою. Поверніться у вихідне положення і повторіть вправу, рухаючись вліво. Поверніться у вихідне положення. Виконайте 10-15 повторень.

84
Вправи виконує автогонщиця та віце-міс Альянс-2015 Ірина Висоцька.

Share.

Leave A Reply