Проект “Дочки-матері”

0

Літо – час, коли в них канікули 😍
І мамам можна розпочати один робочий день “не правильно”: довго валятись в ліжку, з’їсти разом пластівці, потім випити по величезному какао на заправці, а потім – з головою поринути в шопінг, обираючи одна для одної сукні 😍
Казка? От і ні! Мами і доні нашого нового фотопроекту – точно як подружки. Схожі смаки в одязі, спільні секрети, і стільки любові 

Ось що кажуть наші перші учасниці:

Надія Мельник із донечками Христиною та Євою

 Мама називає дівчат лише найніжнішими словами: моє сонечко, моя зірочка, мій скарб неземний. З доньками у матусі дуже теплі і дружні стосунки, вони обговорюють всі питання, які турбують дітей, а дівчата завжди питають маминої думки з того чи іншого приводу. ”

Вони знають, що я їх дуже сильно люблю і роблю все для того, щоб вони були щасливі”, — ділиться Надія.

 Роксолана Боднар із донечкою Вікторією

Роксолана каже: “Ми з донечкою — найкращі подруги. Всі наймиліші слова світу стосуються моєї дівчинки. Вона — наше ясне сонечко. Це дуже життєрадісна, ніжна та щира дитина, яка не втомлюється дивувати та тішити нас щодня. Наше з донечкою ВСЕ — це наш татко та коханий чоловік”.

Мариля Овчар Матковська з донечкою Катрусею


 Матуся лагідно називає донечку пташкою та квіточкою. Відносини між мамою і дитиною повинні базуватися на довірі, любові та взаєморозумінні. Саме такими вони і є у цій сім’ї.

 

Ольга Купчак із донечкою Юлею


 «Материнство — найважча з робіт, що приносить радість». Ніжно мама називає доню Юляся і каже: “У нас абсолютно дружні стосунки. Ми з донечкою — справжні подружки, яким завжди добре разом. Ми разом граємося, співаємо, танцюємо — нам ніколи не буває сумно удвох”.

 Більше – у новому номері журналу “Like”, він вже на поличках магазинів.

Share.

Leave A Reply