Приречені на успіх

0

Джіджі та Белла Хадід — рідні сестри, які стали найзатребуванішими супермоделями сьогодення. Стрункі довгоногі красуні, а нещодавно до них приєднався і молодший брат Анвар. Чи дійсно так буває, що щасливий квиток у життя виграють одразу троє дітей із сім’ї, чи це таки не випадковість і гроші вирішують все?

Мама цих зіркових дітей Іоланда ван ден Херік, голландка за походженням, з шістнадцяти років у модельній справі. З цієї відомої сім’ї саме вона першою прославилася не лише в Америці, а й далеко за її межами, працюючи в Парижі, Мілані, Сіднеї, Токіо та багатьох інших містах. Після п’ятнадцяти років успішної діяльності Іоланда вирішила присвятити себе сім’ї та вийшла заміж за мільйонера Мохамеда Хадіда. Щоправда, їхній союз був недовгим, бо ледь не одразу після народження молодшого сина пара розлучилася через численні зради чоловіка. Тому жінка виховувала дітей практично сама.

Найвідомішою з сім’ї Хадід є Джіджі або Джелена Нура — саме так звучить повне ім’я красуні з янгольським личком («baby face»), яким і покорила дизайнера Тома Форда. Одразу в трьох рекламних кампаніях засвітилася нова зірка моди. Хоч насправді мати мріяла про модельну кар’єру доньки ще з її дитинства, і вже в два роки Джіджі рекламувала одяг від бренду «Guess baby». На жаль чи на щастя, батьки через деякий час вирішили зосередитися на навчанні доньки, а отже зі зйомками довелося зачекати. У школі модель теж мала неабиякий успіх, була навіть капітаном команди з волейболу. Далі в університеті вивчала кримінальну психологію, як стверджує сама дівчина — це допомогло їй краще розбиратися в людях. А вже в сімнадцять років вона укладає контракт з «IMG Models», і її обличчя засвітилося мало не на всіх обкладинках  світових глянців. «Michael Kors», «Dolce & Gabbana», «Balmain» та інші, не менш відомі бренди, залюбки запрошували красуню на подіум. Контракт із «Maybelline» та зйомка для календаря «Pirelli» остаточно дозволили вписати ім’я Джіджі Хадід як професіонала своєї справи. У 2016 році дівчина була удостоєна звання кращої моделі світу. Ще більшої популярності зазнала після участі в шоу «Victoria’s Secret».

«Багато хто говорить, що я не заслуговую бути там, де я зараз є, тому що з успішної сім’ї. Але мої батьки багато працювали, щоб досягнути всього. Мій батько був біженцем, а мама працювала на фермі. Вони дали мені таке життя завдяки важкій праці, а я тепер стараюся віддячити їм за це», — розповідала хейтерам Джіджі на одному із нещодавніх заходів. Та все ж диму без вогню не буває, в індустрії моди справді багато відбувається за знайомством. А коли твій батько — Мохамед Хадід, відомий архітектор, мільярдер, власник готельного бізнесу по всьому світу, стати відомою та популярною значно легше. Знайомства  з потрібними людьми, зйомки у кліпах та декілька скандальних публікацій — стандартний сценарій.

Ізабелла Хадід більш відома у модельному світі як Белла Хадід. На відміну від старшої на рік Джіджі, і не мріяла про кар’єру моделі, адже зовнішність дівчини не була ідеальною. Якщо порівняти дитячі фото і теперішні, чітко видно втручання пластичних хірургів — щоки та ніс зазнали змін, особливо помітно ринопластику. Дехто стверджує, що форму губ теж було дещо вдосконалено. Та все ж лягала юна Белла під скальпель чи ні, вона також стала улюбленицею «метрів моди».

З дитинства у неї були захоплення кінним спортом та фотографією, на жаль, з професійним кінним спортом довелося розпрощатися через травму. А фотографія і надалі залишилася в її житті, лише фотографувати стала не вона, а її.

Белла — білявка, і щоб хоч якось відрізнятися від своєї сестри, вона фарбує своє волосся в темний колір. Ще з юних літ вона намагалася якомога більше привертати увагу до своєї особистості — Джіджі гарно вчилася і мала зразкову поведінку, у той час як молодша сестра постійно влаштовувала скандали. Але такі розбіжності в характерах дівчат не зробили їх менш дружніми.

Зараз Белла також є «ангелом» «Victoria’s Secret» і продовжує привертати до себе увагу, особливо гардеробом. Під час її світських виходів були і сексуальні сукні з надвідвертими вирізами, ультракороткі міні, консервативні стильні костюми, а нещодавно навіть чоловіча сорочка в якості основного предмету одягу.

Анвар — наймолодший син Іоланди Хадід, з арабської його ім’я означає «світлий, той, що випромінює світло». Йому цьогоріч виповнюється лише 20, а в нього за спиною вже контракт з «IMG models», як і в старших сестер, тижні моди, обкладинки глянців. А ще багато татуювань та пристрасні поцілунки з найоплачуванішою моделлю світу 2018 року Кендал Дженер. Як каже його мама: «Він любить плавати і подорожувати, цікавиться архітектурою, як батько, але найбільша його пристрасть — до баскетболу». Його кар’єра моделі лише розпочинається, але у нього є все, щоб досягнути успіху — прізвище, зовнішність, кошти та мати, котра особисто присутня на всіх великих показах своїх дітей і виступає їхнім агентом.

Відомо, що в сім’ї Хадід мати, Белла та Анвар страждають від хвороби Лайма. Іоланда навіть видала книгу про боротьбу з цією недугою і активно веде соціальну діяльність щодо неї.

12 січня якраз виповнилося 55 років матері, Белла у своєму Інстаграмі написала зворушливе привітання: «З Днем народження, моє все! Мій кумир, моя головна модель, мій найкращий друг! Я б ніколи не мала нічого без тебе! Ти — та, хто любить, тепла, добра, щедра, красива і найнеймовірніша жінка, яку я знаю. Іноді я навіть не можу повірити в те, що ти справжня! І що мені насправді пощастило мати таку маму. Дякую за двох найкращих друзів, яких ти народила на цей світ — Джіджі та Анвара! Ти неповторна, дякую тобі за те, що ти є! Найщасливішого дня народження, я люблю тебе!»

І на свій вік Іоланда виглядає зовсім не гірше за своїх доньок. Жінка в Інстаграмі написала, що позбулася грудних імплантів, філерів та ботоксу і повернулася до оригіналу 1964! — «Краса не має сенсу без вашого здоров’я».

Share.

Leave A Reply