Популярний гурт СКАЙ / SKAI запрошує на фестиваль Underhill

0

Вже на цих вихідних в селі Підгір’я відбудеться наймасштабніша танцювальна подія цього літа – UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Українські та європейські виконавці і музичні гурти запрошують долучатися до цього фесту і записують відеозвернення для своїх прихильників. 

Одним із зіркових гостей заходу буде відомий гурт СКАЙ / SKAI..

Приєднуйтесь до свята сучасної музики на Underhill! Гурт СКАЙ / SKAIзапрошує на наймасштабнішу подію цього літа. Нехай український альтернативний рок звучить не тільки у ваших серцях, а й у навколишньому просторі. Чекаємо на зустріч!

Гурт виступатиме 16 червня, у неділю о 20:00.

Приєднуйтесь до свята сучасної музики на Underhill! Гурт СКАЙ / SKAI запрошує на наймасштабнішу подію цього літа. Нехай український альтернативний рок звучить не тільки у ваших серцях, а й у навколишньому просторі. Чекаємо на зустріч!

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL 发布于 2019年6月6日周四

Рок гурт СКАЙ було засновано у 2001 році Олегом Собчуком та Олександром Грищуком. За недовгий час колектив став доволі відомим в Україні.

Пісня «Тебе це може вбити» стала першою композицією, яка принесла гуртові чималу популярність. Потужний звук, чуттєва лірика, сильний вокал наповнюють виступи неймовірною енергією та створюють унікальну атмосферу.

Поспішайте придбати квитки на фестиваль, щоб поринути в світ якісної української музики!

Share.

Leave A Reply