Померла дружина голівудського актора Джона Траволти

0

Дружина американського актора Джона Траволти, також актриса Келлі Престон, померла у віці 57 років від раку грудей. Про це Траволта повідомив у своєму Instagram-акаунті, пише Сьогодні.Lifestyle.

 

“З дуже важким серцем я повідомляю вам, що моя прекрасна дружина Келлі програла свою дворічну боротьбу з раком молочної залози. Вона мужньо боролася з цим, оточена любов’ю і підтримкою багатьох людей. Моя сім’я і я завжди будемо вдячні її лікарям і медсестрам в Онкологічному центрі ім. М. Д. Андерсона, всім медичним центрам, які допомагали, а також її багатьом друзям і близьким, які були поруч з нею. Любов, яку дарувала нам Келлі, ми будемо пам’ятати завжди. Зараз я повинен приділити час родині, нашим дітям, які втратили матір”, – написав Джон.

Також Траволта пояснив, що якийсь час не буде з’являтися в соцмережах і заздалегідь подякував шанувальникам за підтримку.

“Тому вибачте заздалегідь за те, що від нас не буде деякий час ніяких новин. Але знайте, що я вдячний і відчуваю вашу підтримку, яку ви висловлюєте і будете висловлювати в наступні кілька тижнів і місяців. З любов`ю, Д.Т.”, – звернувся до шанувальників актор.

Share.

Leave A Reply