Подія 2019 року: журнал МІСТО нагородив фестиваль Underhill

0

15-16 червня в селі Підгір’я відбувся масштабний фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. В неділю організаторів фесту нагородили першою відзнакою від журналу МІСТО, повідомляється на сайті видання.

Найрейтинговіші журнали Івано-Франківська “МІСТО” та “LІKE” не могли обійти осторонь таку подію. Спеціально для UNDERHILL була підготована премія від “МІСТА” під назвою “Визнання 2019”. Організатори фесту отримали свою заслужену нагороду від засновниці журналу та маркетингового директора одного з головних спонсорів заходу – Міжнародної будівельної компанії M GROUP DEVELOPMENТ – Оксани Мельник.

Я хочу подякувати всій команді, яка працювала над цим фестивалем. Зокрема ми дякуємо нашим партнерам, – коментує один з організаторів фестивалю UNDERHILL.

Але оскільки будь-які рейтинги не робляться без людей, то гості фестивалю гучними оплесками підтвердили, що фестиваль справді вартує цієї нагороди.

Ці два дні фестивалю справді сколихнули Франківщину. В одному місці зібралася неймовірна кількість зірок, авішоу та гостей. Все це поєднали і вийшло дуже потужне свято. Приємно, що проводяться такі фестивалі, адже це європейський рівень.

Такого мега свята в нашому краї ще не було. Рейтингове видання Франківська – журнал “МІСТО” – сьогодні також не стояло осторонь і відзначило фестиваль премією “Визнання року 2019” в номінації “Подія року”. Фестиваль справді заслуговує на цю нагороду. Доказом є те, що на заході зібралося більше 10 тисяч людей, – розповідає засновниця журналу “МІСТО” Оксана Мельник.

Гості свята з нетерпінням чекають на фестиваль Underhill в 2019 році та впевнені, що така подія заслуговує на нагороди від МІСТА і наступних років. Щоб зануритись в атмосферу найголовнішої танцювальної події цього літа, пропонуємо прочитати та подивитися, як це було.

Share.

Leave A Reply