Платформи для саморозвитку від Насті Каменських. СПИСОК

0

Карантин — не час нудьгувати. Зараз як ніколи ми маємо проходити онайн-навчання та вчитися дистанційно. Співачка Настя Каменьских пропагувала саморозвиток ще до того, як це стало мейнстрімом. В останньому своєму пості енергійна NK поділилась сервісами для навчання та саморозвитку. 


📎Coursera

Вивчення мов, літератури, мистецтва, економіки, психології, бізнесу та багато іншого. Після проходження курсів ви отримуєте сертифікати від провідних світових шкіл і університетів. І зараз сайт зробив тисячі цих курсів безкоштовними. Carpe diem! ⠀

📎 навчання в Hogwarts

“Показали б мені це в школі і я була б найщасливішою дитиною” – каже Настя. Хоча і зараз, зізнається, очі співачки радісно спалахнули, адже кожен з нас практично ріс з Гаррі. Ви можете прямо зараз стати учнем одного з факультетів Хогвартса і вивчати магію! А чому б і ні ?

📎 TED
Кращі фахівці різних галузей розповідають про корисні і важливі речі. При перегляді відео, можна надовго втратити відлік часу, тому що все відео дуже цікаві. Для тих, хто розуміє англійську, є англомовний канал ТЕD.

📎 Додаток на телефон Google Arts & Culture

Стільки цікавих статей про мистецтво і культуру різних країн. У розділі “Колекції” зібрані всі кращі музеї світу, в кожному з яких можна віртуально погуляти і розглянути картини до найдрібніших мазків.

Share.

Leave A Reply