Перший в історії України масштабний міжнародний фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. ЯК ЦЕ БУЛО

0

Минулих вихідних, 15-16 червня гуцульська Івано-Франківщина перетворилась на маленьку казкову планету UnderHill. Планета, яка зібрала на своїх теренах всю Україну та маленьку частинку Європи, планета, на якій танцюють і вдень, і вночі, планету, яка залишиться в серці назавжди.

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL — фестиваль драйвових днів та шалених ночей! Фестиваль, який об’єднав усіх. За підтримки Міжнародної Будівельної компанії M GROUP DEVELOPMENT фест став наймасштабнішою подією цього року.

DAYTIME – денна програма, під час якої на гостей чекало безліч розваг. Всі гості спостерігали за повітряними маневрами літаків, побачили унікальне шоу парашутистів, насолодилися справжньою живою музикою та відпочили у зручних лаунж-зонах.

Довгоочікуваними запрошеними зірками сцени стали MOZGI, Оля Полякова, Dzidzio, Бубмокс, Друга Ріка, Скрябін & Yurcash, С.К.А.Й, Арсен Мірзоян, Ivan Navi, MАMARIKA, LES, Boosin, Micik Gonibez.

NIGHTTIME — це захоплюючі кінопокази, зони UnderNight та UnderGround з великими танцювальними майданчиками. Серед розмаїття музичних жанрів можна було розгубитися — обирати було з чого.

Зону UnderNight представляли європейські та вітчизняні ді-джеї –  Ferry Corsten, Artbat, James Zabiela, DJ Lutique, Kolya Liner, T-Zhuk, Key M, Gonivo rec, MalYar, Gooch Brown, Patrick Oushen.

А UnderGround сцена похизувалася такими виконавцями як, Nadav Dagon, YUKO, гурт [O], Spiral (live), Lime Kid, Revolium, GG Гуляй Город, Shkel & Rose, IPUNKZ.

ДЕНЬ І.

Планета Андерхільщина привітно зустріла своїх гостей вдень 15 червня.

Це було яскраво, неймовірно та вражаюче! Ми залишаємось танцювати до ранку, а вас чекаємо наступного дня на новий Underday!

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL 发布于 2019年6月15日周六

Свято почалося з неймовірного авіашоу, яке відбулося на місцевому приватному аеродромі. Від побаченого неможливо було відвести очей. Масштаби представленого шоу вражали – все на найвищому рівні.

Відкрила сцену UnderDay енергійна MamaRika, яка більше відома більшості як Еріка. Співачка представила свої нові пісні та вже відомі хіти, і зарядила своєю шаленою енергією всіх навколо.

MamaRika своїм власним прикладом довела, що українська музика та український жіночий реп мають право на успішне існування. Попри неймовірну спеку, зірка все ж таки змогла запалити денну сцену і завоювати серця чоловічої половини фестивалю.

https://www.facebook.com/likeifmagazine/videos/2542668025765532/

Після своїх виступів українські виконавці отримували спеціальні подарунки. MamаRika в подарунок отримала квиток на UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL 2020, який відбудеться 27 червня наступного літа. Для того щоб взяти квиток, співачці довелося обшукати плюшевого ведмедика, у якого, власне, і знаходились запрошення.

Наступним виконавцем денної сцени став улюбленець всіх дівчат — харизматичний хлопець зі Львова, Ivan NAVI. Співак виконав такі відомі композиції, як “Тимчасовий релакс”, “Хімія”, “Це вона” та інші.

Проте найбільше фанатів розірвав хіт “Такі молоді” — всю пісню співали гості планети Underhill. В кінці свого виступу за проханням глядачів Ivan NAVI виконав цю ж пісню на біс.

Зірковому львів’яному вдалося запалити сцену Underhill і знайти нових прихильників його творчості. Від хлопця так і віяло позитивом та харизмою.

https://www.facebook.com/likeifmagazine/videos/2012134578897005/

Перед кожним виступом сцену розігрівали київські гурти та ансамблі. Харизматичний Ivan NAVI ще раз заспівав з глядачами на біс “Такі молоді” і також отримав свій подарунок. Це був політ на повітряній кулі. Артист зізнався ведучим, що боїться висоти, але таки зважився побороти свій страх. Фото на повітряній кулі виконавець розмістив на своїй сторінці в INSTAGRAM.

Далі на черзі епатажний DZIDZIO зі своїми драйвовими хітами.

Якщо на MamaRiky з насолодою дивилася чоловіча половина, а під Ivana NAVI розважались дівчата, то мегапопулярний DZIDZIO – улюбленець абсолютно всіх, і дорослих, і дітей.

На сцені гурт виконав улюблені хіти публіки і розповідав про свої досягнення. Так, Михайло Хома повідомив своїм прихильникам, що їхній фільм “Перший раз” відібрали до показу в кінотеатрах Китаю.

Окрім того, DZIDZIO розповів про свій новий серіал “Відморожений”, який незабаром стартує на екранах.

https://www.facebook.com/likeifmagazine/videos/698385747241349/

З настанням ночі прийшов час для її королеви – на сцені UnderDay з’явилась епатажна Оля Полякова. Зірка запалила сцену своїми драйвовими хітами та неймовірним шоу.

 

Відвертий образ Олі Полякової та не менше відверті образи її балету вразили гостей Андерхільщини.  Головна блондинка країни зарядила кожного своєю шаленою енергетикою та неймовірною харизмою. За це співачка теж отримала свій подарунок – півтори тисячі троянд.

Після виступу Полякової ведучий фестивалю вийшов на сцену з неймовірно радісною звісткою – молодіжна збірна України з футболу стала чемпіоном світу. Цій новині були безмежно раді всі гості планети Underhill –ведучий разом з глядачами хором кричали “Україна”. В такі миті гордість переповнювала за нашу неймовірну країну.

Станом на 22:00 Юрій Рихлик повідомив про те, що на фестивалі було більше 15 тис. людей. Масштаб цього заходу просто вражав.

Далі на сцені несподівано з’явилась Тоня Матвієнко з акапельною піснею “Ой у вишневому саду”. Це стало приємним сюрпризом для гостей фесту.

Пізніше, через перевантаження апаратури, виникли деякі технічні неполадки. Через це ведучому Юрію приходилось імпровізувати прямо на сцені, що він і уміло робив. Ведучий разом із глядачами заспівав пісню “Червона рута”, а з-за куліс гостей Underhill підтримував лідер гурту MOZGI Олексій Потапенко.

Перед виступом найочікуванішої групи виконавці та ведучий неймовірно довго тримали публіку в інтризі та напрузі. Поки налаштовувалась техніка, глядачі встигли і хором поспівати, і покричати, і потанцювати… І довгий час очікування змінився на такий очікуваний момент – на сцені з’явились MOZGI і одразу ж “розірвали” сцену UnderHill.

З самого початку свого виступу енергійні хлопці розкидали на публіку реквізити – футболки та кепки. І звісно, “розірвали” всіх гостей фестивалю “в хлам”.

Після закінчення виступів на сцені UnderDay Юрій Рихлик повідомив про відкриття нічної локації. Небо над Андерхільщиною запалилося грнандіозними салютами та феєрверками, які на всю Україну сповістили про неймовірне свято UnderHill.

Шалені танці і драйвові ді-джеї запалювали сцену UnderNight аж до самого ранку.

Окрім того, успішно функціонувала сцена UnderGround, де запалювали сексуальні дівчата.

Всі гості були задоволені святом і вже через кілька годин відбулося продовження масштабного міжнародного UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

 

ДЕНЬ ІІ

16 червня розпочався другий день міжнародного європейського фестивалю на теренах України UnderHill 2019.

https://www.facebook.com/underhill.dance/videos/2060010190970973/

Фест розпочався з традиційного авіашоу від «Baltic Bees» Jet Team. Масштаби шоу вражали, як і першого дня.

В той же час на фестивалі відбувались богатирські ігри, де силачі демонстрували глядачам свою силу. В змаганнях брали участь не тільки відомі українські стронгмени, але й гості фесту. Найактивніших учасників нагороджували призами.

Сцена UnderDay стартувала з об’єднаного колективу гуртів “Скрябін” та “Yurcash”. Кожна із пісень була знайомою і відомою для гостей, адже пісні Скрябіна такі близькі серцю кожного українця. Зворушливим моментом було виконання пісні “Старі фотографії”, де на фоні композиції показували фотографії завжди усміхненого Андрія Кузьменка. Стримати сльози було неймовірно важко, а дехто навіть і не намагався.

Окрім того, запальний гурт виконував відомі веселі коломийки і старі хіти – “Скрябін” успішно відкрив денну сцену фестивалю.

https://www.facebook.com/mi100.info/videos/411761229415892/

Далі підкорювати сцену вийшов Арсен Мірзоян. Український виконавець своєю харизмою разом із публікою виконував свої щирі та ліричні композиції. .

Люди співали разом із ним такі відомі пісні, як “Джеральдіна” “Королева” та “Вінні-пух”.

https://www.facebook.com/mi100.info/videos/320973188830374/

Після виступу Мірзояна, Юрій Рихлик запропонував сільському голові села Підгір’я змінити назву села на Андерхільщина та урочисто вручив спеціальну табличку. Окрім того, ведучий, з метою удосконалити фестиваль наступного року, просив публіку пропонувати свої варіанти на Underhill 2020 року. З аудиторії звучали такі варіанти, як дитяче містечко та збільшення повітряних куль. Сам ведучий запропонував наступного року встановити басейн на території фестивалю.

“Без обмежень” – третій зірковий гість другого дня фестивалю. Свято справжньої української музики не могло обійтися без такого драйвового гурту.

Хлопців підтримували і жінки, і чоловіки. Відомі пісні гурту співали абсолютно всі гості заходу.

https://www.facebook.com/mi100.info/videos/315288429412601/

Перед тим, як на сцену вийшли наступні зіркові гості відбувся унікальний захід – фестиваль UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL став визнанням року за версією журналу МІСТО. Організатори фесту отримали свою заслужену нагороду від засновниці журналу Оксани Мельник.

Наступною зіркою денної локації став легендарний гурт “СКАЙ”. Появлення гурту на сцені стало справжнім подарунком для тисячі українців – лідер гурту підкорив публіку своєю щирістю та безмежною любов’ю до України.

Пісня “Струна” та “Тебе це може вбити” стали найбільш очікуваними композиціями патріотичного гурту.

МІСТО 发布于 2019年6月17日周一

Другий день денної сцени фестивалю завершив гурт-хедлайнер “Друга ріка”. Люди активно брали участь у концерті, підспівуючи Валерію Харчишину та підтанцьовуючи в ритми пісень. На біс гурт виконав найбільш очікувані хіти – “Подаруй світло”, “Три хвилини” та “П’ю з твоїх долонь”.

Гурт “Друга ріка” закрив денну локацію фестивалю UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL.

https://www.facebook.com/mi100.info/videos/2290137141241806/

Далі відбулося традиційне закриття денної сцени, відкриття нічної, та грандіозні феєрверки, які запалали над всією Україною.

https://www.facebook.com/likeifmagazine/videos/687941418303622/

На нічній сцені та сцені UnderGround гості заходу запалювали близько до 2 години ночі. Далі організатори були змушені повідомити про передчасне припинення свята через несприятливі погодні умови. “Орги” зі смутком в серці зупинили роботу фестивалю, але пообіцяли обов’язково повернутися наступного року.

Так швидко проминули дві неймовірні доби UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL. Всі гості залишися задоволені наймасштабнішою подією цього літа і однією з наймасштабніших цього року. Франківщина ще раз показала, що в Карпатах можна знайти маленьку частинку Європи. Франківщина показала на власному прикладі, що драйв та адреналін в крові кожного українця. Франківщина показала, що UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL заслуговує на визнання 2019 і, як сказав Юрій Рихлик, і на 2020, 2021 і наступних років.

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – місце, де танцюють вдень та вночі.

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – місце, де здійснюються мрії.

UNDERHILL EUROPEAN MUSIC FESTIVAL – назавжди в серці.

 

Share.

Leave A Reply