“Перевтілення” з Like

0

Новий номер – майже витвір мистецтва цього разу – вже на поличках магазинів 😍
Що читати/дивитись в 20-му Like Журнал?

По-перше, величеееезний фотопроект із франківськими мами та їх доцями. Але про нього пізніше 

Бо зараз черга перевтілення! Це – не менш важлива наша витівка, що переходить з номера у номер та збирає купу ваших лайків 😍 Проект, де красива жінка, за допомоги стилістів, візажистів, імідж-мейкерів – дивиться на себе-по новому.

Цього разу у новому образі з’явилася Ореста Возняк, координатор Освітньо-благодійного проекту “ЯНГОЛИ ПОРУЧ”. До речі, в премії від журналу МІСТО “Визнання року-2017” вона здобула перемогу в номінації “Добрий вчинок року”.

 У нашої героїні дуже чиста шкіра та красиві голубі очі, тому класичний ніжний мейк у коричневій тіньовій техніці з ніжно-рожевими пігментами – саме те, що потрібно.

 Нам подобається створювати образ сміливої, впевненої, жінки з характером. В Європі практичність та зручність давно витіснила чепурність, натомість створивши моду на комфорт!

 В першому образі – обрали шовкове плаття в комбінації з курткою оверсайз

 Наступний образ – однозначно вдале рішення у поєднанні двох літніх кольорів, i для прогулянки з коханим, i вечірніх посиденьок із
подругами.

 Незмінна класика – чорна сукня на повний зріст. Вечірній образ для святкових зустрічей ми підібрали стриманий, але додали йому пікантності вирізом вище коліна.

 

 

 

 

 

 

 

 

Більше про історію перевтілення – у новому Like 
Наступну учасницю “Перевтілення” оберемо серед читачок, слідкуйте за новинами 

Share.

Leave A Reply