Парфум на шиї, або Як мають пахнути сучасні жінки

0

Дизайнер родом з Івано-Франківська створила унікальний ароматизований кулон

 

Вам набридло носити улюблені парфуми в сумочці, бо вони займають чимало місця? Дизайнеру, фотографу і режисеру Тетяні Белз родом з Івано-Франківська – теж. Саме через це у неї виникла ідея створити ювелірний кулон-парфум, який виконує одночасно кілька функцій: він відповідає за красу, адже дизайнер постаралася виготовити унікальні речі, які реалізував класичний ювелірний дім «Лобортас», і за аромат, над яким працював відомий український парфумер Богдан Зубченко.

«Маленька незручність та манливі чари ароматів, які і досі нагадують про безтурботний відпочинок, стали початком чарівно-пророчих прикрас-парфумів «Mola mola» T.Belz», – зазначає Тетяна.

Робота над втіленням креативної ідеї тривала півроку. В основі кулона  срібло, золото та коштовне каміння (діаманти, сапфіри і смарагди).

Прикраса, яка отримала назву «Mola mola», наділена глибокою символікою, енергією і любов’ю. Шедевр створений в найкращих старовинних традиціях. Аромат всередині – «Passion sous Ia Coupole» («Пристрасть під куполом»).

«Я вмію мріяти і робити людей щасливими. Я чітко уявляла собі цю прикрасу, відчувала аромат навіть тоді, коли він ще не існував», – каже дизайнер.

Краса в деталях, і це яскраво доводить Тетяна Белз. Під час створення кулона кожній деталі надається особливий зміст. Так, чарівна «Mola mola» зробить все для того, щоб на золотавому волоссі тендітної дівчини виблискували срібні ікринки, які стануть символом і початком великого чуда – нового життя!

Рекламним обличчям «Mola mola» стала всесвітньо відома українська фешн-ведуча Дар’я Шаповалова. Вперше кулон-парфум був представлений українським модницям та модним критикам на «Mercedes-Benz Fashion Week Kiev» 1-4 вересня.

Реалізовуватись прикраса буде після офіційної презентації марки, яку дизайнер Тетяна Белз планує на жовтень-листопад.

«Mola mola» створений для особливих людей, які люблять життя та продовжують його в собі.

 

Share.

Leave A Reply