Офіційно: найвідоміша пара Голівуду Джолі-Пітт розлучилася після 11 років спільного життя

0

Зіркова пара Анджеліна Джолі та Бред Пітт завжди була в центрі уваги медіа всього світу. Знаменитості приваблювали своїх прихильників, бо кожен із них по-своєму яскравий, харизматичний та незалежний. Анджеліна була тричі одружена та відкрито навіть бісексуальною, а Бред, колишній чоловік не менш відомої Дженіфер Еністон, і досі вважається секс-символом американського кіно. 

Більшість журналістів досі вважає, що причиною розриву Пітт-Еністон стала саме Анджеліна Джолі. Якраз в той час проходили зйомки кінокартини “Містер та місіс Смітт”. Після розлучення з Еністон ЗМІ почали все частіше помічати Бреда в компанії своєї колеги по фільму. У травні 2006 року Анджеліна народила від Бреда доньку. Крім дочки, у пари було ще п’ятеро дітей – біологічні двійнята Нокса і Вів’єн та названі діти Захару з Ефіопії, Медокса з Камбоджі, Пакса з В’єтнаму. Якщо весілля з Дженіфер у Пітта пройшло з великим розмахом, то з Джолі вони одружилися досить скромно, і те, за проханням своїх дітей.

Закохані обмінялися обручками в маленькій каплиці в замку Міраваль на півдні Франції, який, до речі, належить зіркам. Щоб взяти шлюб, Анджеліна та Бред отримали спеціальний дозвіл у судді в американському штаті Каліфорнія.

В пресі наголошували, що до вівтаря Енджі повели старші сини – Меддкос і Пакс, а дочки Захара і Вів’єн кидали нареченій під ноги пелюстки. Син Нокс і дочка Шайло підносили молодятам обручки. На сімейному святі були присутні лише найближчі друзі та родичі.

 

Після 12 років стосунків пара заявила про своє розлучення. Це було справжнім шоком як для фанів зіркової пари, так і для їхніх колег по кінематогрофічному цеху. Процес розлучення тривав довгих три роки, а 12 квітня зіркова пара нарешті отримала офіційне підтвердження свого рішення розлучитись. За деякими чутками цей процес відтягувала сама Анджеліна, бо хотіла повернути колишнього. Наскільки це правда, достеменно невідомо нікому. В пресі також стверджували, що Джолі вимагала грошової компенсації від колишнього чоловіка за допомогу в становленні кар’єри та за її жертву власним професійним розвитком.

Були й інші невирішені питання – суд довго розглядав справу опіки над дітьми. Спочатку всі діти мали залишитись із матір’ю, але пізніше двоє з них виявили бажання жити з батьком. Як цю ситуацію вирішили Джолі-Пітт, зіркова колишня пара, за домовленістю, не коментує.

Share.

Leave A Reply