Особисте: Настя Каменських відверто про власне весілля

0

Вона красива та успішна, вона неймовірно талановита, життєрадісна і сексуальна… NK, вона ж Анастасія Каменських, вже давно підкорила українську сцену, а зараз успішно підкорює естраду зарубіжжя. За насиченим графіком та щоденними важливими справами не забуває співачка і про особисте життя. 

В рубриці “Кава з перцем” телепрограми “Зірковий шлях” зірка відверто розповіла про своє весілля з Олексієм Потапенком. За цією парою слідкували, як за американською родиною. Бо ж справді, весілля Насті і Потапа, яке відбулося 23 травня в одному із заміських ресторанів Києва, і на якому гуляло близько двохсот гостей, стало весіллям десятиліття. Анастасія зізналась, що до цієї події закохана пара готувалася цілий рік.

“Я розумію, цього і очікували. Але насправді ми ніколи нічого не приховували — ми зберігали наші стосунки для нас. Просто прийшов час, коли ми захотіли саме для своїх прихильників відкрити, показати, що ми кохаємо один одного і що у нас все класно.” — розповіла зірка за “кавою з перцем”.

Мало ж хто знає, що колись Потап і Настя терпіти не могли один одного, незважаючи на те, що разом заснували найуспішніший дует в Україні.

“Дійсно ненавиділи — скажу навіть більше: пам’ятаю, як ми їздили  в різних машинах, були в різних готелях, щоб не бачити одне одного, бо так сильно сварилися. Конфлікти були навіть за сценою. Натомість пізніше ми стали крутими друзями. Зараз наші стосунки дуже міцні, конфліктів між нами немає, ми не сваримось взагалі.” — каже NK.

Сьогодні Потап чи не на кожному кроці наголошує в соціальних мережах, що дуже йому пощастило жити з суперзіркою.

“Кожен ранок його цілую, кожен ранок про це говоримо — він дуже тішиться, що прокидається з Настею Каменських, а я неймовірно щаслива прокидатися кожного ранку з Потапом. Я дивлюся на нього як на кохану людину, як на дуже рідну людину.” — розповідає Каменських.

 

Настя також зізналася, що насправді Олексій дуже романтичний хлопець. Подружжя разом відпочиває, разом живе і разом підкорює цей світ.

“Така гордість представляти там, десь там, за кордоном, нашу країну. Я перша, хто прокладе цю доріжку, я перша, хто полетить в цей космос під назвою Grammy” — впевнено говорить Каменських Анастасія Олексіївна.

 

Share.

Leave A Reply