Одна із найсексуальніших частин жіночого тіла – спокусливий животик

0

1Бажаючи мати гарний, пружний, підтягнутий живіт, представниці завжди згадують ці заповітні кубики. Саме такі м’язи пресу ми бачимо на сторінках глянцевих журналів у відомих жінок світу. Красивий плоский живіт завжди виглядає виграшно, на відміну від неприємних жирових складок і виступаючих боків. Однак, стрункий стан та ідеальний животик вимагають фізичного навантаження. Ось кілька вправ, які допоможуть вам виглядати привабливо.

2

Класична вправа на степі

Вихідне положення: лежачи на спині, ноги зігнуті на підвищенні, руки за головою. Піднімаємо лопатки, підборіддя тягнемо догори, м’язи живота напружуємо, робимо видих. Пропонуємо три підходи по 20 повторень.

3

Згинання з навантаженням

Вихідне положення: лежачи на спині, ноги зігнуті, руки за головою. Піднімаємо лопатки, ліктем тягнемося до протилежного коліна. Напружуємо м’язи живота, робимо видих. Виконуємо 3 підходи по 30 повторень.

4

Піднімання ніг до прямого кута із навантаженням.

Вихідне положення: лежачи на спині, руки за головою, ноги прямі. Піднімаємо ноги до прямого кута, напружуємо м’язи живота, робимо видих. Виконуємо 3 підходи по 20 повторень.

5

Планка.

Вихідне положення: лежачи на підлозі животом донизу. Згинаємо руки в ліктях на 90 градусів і переходимо в положення лежачи на ліктях. Тіло має бути напнутим, як пряма лінія. Спираємся тільки на передпліччя і кінчики пальців ніг. Лікті розташовані безпосередньо під плечима. Тіло тримаємо якомога рівніше, мʼязи живота напружуємо. Починаємо з 10-15 секунд і поступово збільшуємо час виконання.

6

Піднімання ноги з «планки».

Вихідне положення: «планка». Піднімаємо почергово ноги на 45 градусів й утримуємо.

Share.

Leave A Reply