Ніколи не кажи їй цього: що не можна говорити жінці

0

Так, жінки емоційні, і ти це добре знаєш.

Нам набагато простіше закохатися в образ, ніж у реального чоловіка. Власне, так ми і робимо або  довго спостерігаємо за тобою з сусіднього офісу, лайкаємо твої фото у FB і уявляємо, який ти насправді. Знаєш, ми взагалі можемо зробити тебе таким, яким МИ хочемо! У тебе може бути якесь таємне захоплення, яке ти ретельно приховуєш. Ми навіть можемо наділити тебе різними якостями у своїй уяві, і можеш не сумніватися, ТАМ ти будеш неперевершеним, навіть більше.

Але знаєш, що дивує найбільше? Ми здатні наділити тебе різноманітними можливостями і зробити з тебе супермена. Змусити тебе повірити, що ти найкращий, найкрутіший і все зможеш. Змусити тебе стати кращим і повірити у свої сили. Жінка, яка у тебе вірить, здатна перетворити тебе на короля і змусити весь світ тобі прислуговувати!

Але є одне «але».

Ти можеш все це зіпсувати. Зламати в один момент, промовивши одну-дві фрази. Спеціально це ти зробиш чи ні, вже не буде мати ніякого значення. Сумно те, що ти не просто образиш її. Ти забереш шанс у себе, можливо, один з небагатьох, а може, і останній. Життя – це калейдоскоп шансів. Але крутих шансів багато не буває, а ти вже дорослий і можеш це знати.

Отже, журнал «Like» дає тобі поради, читай і забувай ці фрази назавжди!

 

  1. «Ти без мене ніхто. Це я тебе…»

От просто усвідом і прийми: якщо б не було жінки, тебе би не було зовсім. Як мінімум, ти б не народився. І якщо мама не виховала у тобі повагу до жінки, то насправді проблема у тебе. Вирішуй її самостійно.

Стосовно того, що ти забезпечуєш свою жінку, допоміг їй у якійсь непростій ситуації… Ти міг назвати це «вивів у світ», «дав дорогу», «зліпив». Насправді ж ти просто повівся як справжній чоловік. Жінка створена, щоб наповнити свого чоловіка і робити його воїном. Саме тому, як розумієш, безглуздо принижувати того, хто може зробити тебе королем.

  1. «Це не твоя справа…»

Коли це звучить у контексті: «Кохана, це не твоя справа, де я дістав гроші на те, щоб подарувати тобі iPhone, шубу чи авто», ми ще можемо розглянути такий варіант.

Але у випадках на зразок: «Відвали! Я сам буду вирішувати, де, коли і з ким» – це грубо та небезпечно. Оскільки ми, жінки, взагалі небезпечні у власному божевіллі. У нас постійні ПМС і інші незрозумілі штуки. І, повір, простіше інколи підібрати декілька правильних слів, аніж потім дивитися про себе в новинах репортаж, де розповідають, як розлючена жінка щось там відрізала та викинула у вікно. Часом навіть дивно буває, що у малої, тендітної жінки може бути така агресивна реакція. Яким би не було твоє становище у суспільстві, якою б не була кількість символів на банківській картці, це не дає тобі права ображати жінку!

  1. Ніколи не говори з нею про колишню.

Напевно, тобі буде важко це зрозуміти. Зазвичай вам, чоловікам, притаманно говорити те, що думаєте. Це типово. Але не в цьому випадку. Ніколи не згадуй про колишню. І навіть не думай порівнювати. Якщо кохана спитає тебе перша, відповідай дуже просто і стримано, без подробиць. Інакше будуть проблеми.

  1. Не смій говорити їй про великі груди, якщо у неї з цим не склалося.

Фрази на зразок: «У Олі був четвертий розмір, але твій перший мені подобається більше», або: «Та вже, зробиш потім собі груди, коли назбираєш грошей» – неприпустимі. Як би твоя дівчина не намагалася робити вигляд, що їй подобаються власні маленькі груди і вона ними задоволена, все це може бути правдою, доки вона не побачить, як ти заглядаєш на об’єми інших панянок.

Кожна жінка, яка збільшила собі груди, потім помічає, що її чоловік надзвичайно втішився цьому, хоча спочатку і клявся у вічному коханні її «вишенькам». Тому увага! Або тримай на видному місці гроші на «чарівні руки хірурга», або закрий очі та рот і не намагайся навіть зачіпати тему грудей.

  1. «Скільки можна їсти…»

Ніколи не кажи такого ні їй особисто, ні при ваших знайомих чи в ресторані. Тобі що, шкода? Це її справа, що, коли і скільки вона їсть. Ти теж далеко не ідеальний. Якщо твоя кохана дійсно погладшала, подаруй їй абонемент на індивідуальні тренування в найкращий спортклуб, курс масажу тощо. Але не кажи, що їй треба схуднути. Можна просто натякнути, що було б непогано, якби вона змогла одягти оте маленьке плаття. Як варіант, винайми кухаря, який за твоїм побажанням буде готувати для вас смачну та корисну їжу.

Звісно, ми часто говоримо один одному якісь слова, кидаємо фрази, не задумуючись про те, що вони можуть ранити. Водночас досить добре фільтруємо, що сказати шефу чи керівнику, яких далеко не завжди любимо та поважаємо. І якщо жіноча помста тобі не страшна, то хоча б подумай про те, що їй банально може стати погано від фрази, яка для тебе нічого не буде означати, яка просто злетить з язика, бо ти втомлений і не стримався. А це може розбити їй серце. Адже коли жінка кохає, вона перетворюється на тендітне та ніжне створіння і заради тебе одного готова поставити весь світ на коліна.

То чи варто в такому разі робити боляче тій єдиній? Адже тобі так пощастило! Чоловіче, будь розумний. Цінуй свою кохану і роби все, щоб вона була щаслива!

Share.

Leave A Reply