Новий номер західноукраїнського глянцевого журналу “Like” незабаром у продажі. АНОНС

0

Цікаві статті, ексклюзивні інтерв’ю, яскраві фото та креативні фотосесії вже чекають своїх читачів на поличках магазинів та в усіх мережах продажу преси. Новий стильний номер західноукраїнського глянцевого журналу “Like” уже в продажі.

Шалено популярна та фантастично чарівна. Вона впевнено підкорила не лише Україну, а й Латинську Америку. Увійшла до найавторитетнішого чарту світу, а минулого року зіграла ще й весілля десятиліття. Як воно — бути супервумен ? Еклюзивне інетрв’ю Насті КАМЕНСЬКИХ читайте у свіжому глянці.

Бурхливий, пристрасний, шалений. Думаєте, яскравий секс повинен бути лише таким? Зовсім ні. Іноді, щоб отримати нову гаму відчуттів, достатньо просто сповільнитися та дати собі можливість насолодитися моментом. Усі тонкощі повільного сексу знають експерти лайку


Енергійна, вибухова та мегаталановита. Вона впевнено запалює із зірками паркет та веде їх до перемоги. Улюблена танцівниця мільйонів, постійна хореограф “Танців із зірками” Ілона Гвоздьова розповіла журналістам лайку тонкощі роботи із селебріті та італійські пристрасті у власній родині.


Як спокушати жінок та ними маніпулювати? Думаєте, ця тема вас не стосується? Адже вам давно не 20, ви вже маєте досвід у стосунках і на таке ніколи не «поведетесь». А от і ні. Жертвою пікапера може стати кожна, а реалізовану та фінансово незалежну, маніпулятори розцінюють як приз із призів. Як розпізнати пікапер читайте у свіжому глянці.

Like. Мені це подобається!

Share.

Leave A Reply