Новий номер журналу “Like” вже у продажу

0

Чарівна, мудра і абсолютна щаслива. Вона не лише відома рестораторка, бізнес-вумен та мама, але й…”міністр щастя”. Принаймні, у такій іпостасі бачить себе у недалекому майбутньому. Ця дивовижна жінка на власному прикладі показує, як отримувати максимум задоволення від кожної зі своїх справ, точно знає, чого хоче від життя і певна – красивою її роблять не косметологи чи макіяж, а внутрішня гармонія. Секретами успішної жінки Маргарита Січкар поділилася і з читачами журналу “Like”.

 

Ми тестували “Bentley” та “Rolls Royce”. Випробовували “Range Rover” i “Mercedes-Benz” S-класу. Каталися на “Porsche” та “BMW”. Пробували на дотик справжні автошедеври, зроблені вручну, та з азартом перевіряли, на що здатні на дорозі найбільш люксові автомобілі. Однак, коли настала черга тест-драйву “Tesla”, в передчутті та очікуванні хвилювалися не менше. Чим здивує перший серійний електричний кросовер? Що зможе протиставити своїм “бензиновим братам”? Які відчуття за кермом топового “зеленого електромобіля”? – шукайте на сторінках свіжого глянцевого видання.

Її нелегкий шлях до популярності міг би запросто стати сценарієм до фільму: свою музичну кар’єру вона розпочинала на бек-вокалі у зірок, згодом почала працювати у популярному на той час дівочому гурті, і ось на гребені успіху зробила крок в нікуди – покинула і на довгих три роки зникла з шоу-бізнесу. Про те, як народилася TAYANNA, чому нині співає лише українською та хто її найбільша підтримка у житті – читайте в ексклюзивному інтерв’ю з Тетяною Решетняк.

Шукайте новенький журнал “Like” на полицях магазинів та кіосків. У нас завжди є що почитати.

Share.

Leave A Reply